05.01.2024Kulta- ja hopea

Muutoksia hinnoittelussamme 2024: kulta- ja hopeaesineiden myyntiprovisio alenee

Hopeinen kahvikannu ja kultasormus

Uusi vuosi tuo tullessaan muutoksia. Viime vuoden lopussa päättyneen onnistuneen kulta- ja hopeakampanjan johdosta, alennamme jalometallien myyntiprovisiota pysyvästi. 8.1.2024 alkaen veloitamme myyntiin jätetyistä kulta- ja hopeaesineistä sekä jalokivistä vain 12,5 % provision sekä 10 euron käsittelymaksun.

Jalometallien kysyntä huutokaupoissa on kasvussa ja designkoruista ja -esineistä maksetaan materiaaliarvoon nähden moninkertaisia hintoja. Haemmekin nyt tuleviin huutokauppoihimme jalometallisesineitä aina koruista ja kelloista aterimiin sekä mitaleihin ja kolikoihin. Myytäväksi sopivat mainiosti myös sekalaiset kulta- ja hopeaerät, kuten katkenneet kultaketjut tai parittomat korvakorut.

Helanderilla tarjoamme aina asiantuntevaa palvelua ja arvioimme maksutta esineitä, jotka on tarkoitus jättää myyntiin kauttamme. Saat ammattilaisen arvion esineesi arvosta joko paikan päällä toimipisteellämme Helsingin Viikissä tai lähettämällä kuvia esineistä nettisivuiltamme löytyvän arviointilomakkeen kautta. Huom! Arviointilomakkeen käyttö edellyttää asiakastilin luomista nettisivuillamme.

Myyminen kauttamme on helppoa ja vaivatonta. Esineistön arvioinnin jälkeen sinun ei tarvitse tehdä enempää – huolehdimme kaikesta muusta aina tavaran luovutukseen asti. Myyntituotot saat kätevästi suoraan tilillesi. Lue lisää palveluistamme sekä myyntiprosessista täältä.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.