EtusivuTapahtumatFine Carpets Sale – Itämaisten mattojen erikoishuutokauppa

Fine Carpets Sale – Itämaisten mattojen erikoishuutokauppa

3.2.2023 - 10.2.20230:00
Erikoishuutokauppa
Fine Carpets Sale - itämaisten mattojen erikoishuutokauppa. Käsinsolmittu matto: Iran.

Helmikuun erikoishuutokaupassa valikoima itämaisia mattoja

Haaveissa itämainen matto? Helanderin helmikuun erikoishuutokauppa Fine Carpets Sale kattaa lähes 100 kappaletta laadukkaita, käsinsolmittuja mattoja, joiden joukosta kestävän käsityön ystävän on mahdollisuus tehdä erinomaisia löytöjä. Helmikuun erikoishuutokauppa juhlistaa samalla Helanderin 11-vuotista taivalta nykyisessä omistuksessaan!

Huutokaupan luettelo julkaistaan 3.2.2023. Luettelosta löytyy monipuolinen valikoima mattoja muun muassa Iranista, Afganistanista ja Kiinasta. Suurin osa matoista on käyttämättömiä, mutta uusien mattojen lisäksi joukossa on myös vintageyksilöitä. Valikoimassa on esimerkiksi sileäpintaisia Kelim- ja Sumak-mattoja, klassisia Qum- ja Nain-mattoja, pienempiä marokkolaistyylisiä käytävämattoja, sekä paljon muuta. Mattojen lähtöhinnat vaihtelevat 50–3000 euron välillä.

Helanderin meklari Mika Sirén on Fine Carpets Salen aikana 3.2.–10.2.2023 joka arkipäivä paikalla esittelemässä mattoja klo 17–18 (lauantaina 4.2.2023 klo 10.00–14.00) Helanderin päärakennuksen yläkerrassa. Fine Carpets Sale huipentuu mattojen esittelytapahtumaan 4.2.2023, jolloin mattoasiantuntijamme Mika luennoi itämaisten mattojen ominaisuuksista.

Selaile luetteloa täältä

Hinnasto

Kulut lisätään vasarahinnan päälle. Hinnat sisältävät alv 24 %.
Provisio+ 23,25 % kohteen vasarahinnasta
Vasaramaksu+ 8,50 EUR / kohde
Mahdollinen lakisääteinen tekijänoikeusmaksu *-merkityistä kohteistaenintään + 5 % kohteen vasarahinnasta

 

Maksaminen

Ostokset tulee maksaa ja noutaa / tilata lähetys viiden (5) päivän sisällä huutokaupan päättymisestä. Voit maksaa ostoksesi joko kamarilla tai Omat sivut-palvelun kautta.

Kamarilla maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit tai pankkisiirto. Emme ota vastaan käteistä emmekä veloita maksukortteja etänä.

Omat sivut -palvelusta näet huutokaupan jälkeen ostoksiesi laskun. Voit maksaa ostoksesi palvelun kautta kortilla tai oman verkkopankkisi kautta laskun avulla.

Nouto

Esineet on noudettava / lähetys tilattuna ja maksettava viiden (5) vuorokauden kuluessa huutokaupasta.

Tavaran luovutus on avoinna arkisin klo 12.00–18.00 sekä lauantaisin klo 10.00–14.00. Suljettu sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Voit tilata ostoksesi myös kotiin kauttamme. Lue lisää paketointi- ja lähetyspalveluista täältä.

Kohteiden kunto

Kaikki huutokaupattavat kohteet on kuntoluokiteltu ostopäätöksesi helpottamiseksi numeroilla 4–10. Huomioithan, että kuntoluokitukset ovat suuntaa-antavia. Parhaan kuvan saat tutustumalla esineisiin näytön aikana.

Kuntoluokitus:
10. käyttämätön/uutta vastaava
9. lähes huomaamatonta käyttökulumaa
8. iän mukaista/lievää käyttökulumaa
7. käyttökulumaa/pieniä vikoja
6. huomattavaa käyttökulumaa
5. huomattavaa käyttökulumaa/pieniä vikoja
4. vikoja ja puutteita

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa