EtusivuOstaPaketointi- ja postituspalvelut

Vaihe 1. Täytä oikea lomake

A) Mikäli ostamasi kohteen tiedoissa näkyy kohdassa Kuljetus valmis postitushinta (esimerkki kuvassa alla) ja postitusosoite sijaitsee Suomessa tai Baltiassa (Viro, Latvia, Liettua) voit tilata kohteen suoraan lähimpään postiisi. Voit täyttää tilauslomakkeen tästä.

 

B) Mikäli ostamasi kohteen tiedoissa ei näkynyt valmiiksi määriteltyä postitushintaa, ostit useamman kohteet tai tilaat ostamasi kohteen muualle kuin Suomeen tai Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua) voit pyytää tarjousta postituksen hinnasta. Voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen tästä.

 


Vaihe 2. Postituksen maksaminen

A) Kun postitustilauksesi on käsitelty asiakaspalvelussamme (1–3 arkipäivää) muodostuu siitä erillinen lasku. Näet ja voit maksaa laskun Omat Sivut -palvelussa kohdassa > Ostolaskut ja tilityslaskelmat. Lähetys paketoidaan ja postitetaan, kun sekä kohde että postituslasku on maksettu. 

B) Saat tarjouksen postituksen hinnoista ja vaihtoehdoista sähköpostitse. Voit tilata lähetyspalvelun vastaamalla sinulle sähköpostitse toimitettuun tarjoukseen. Tarjouspyynnön jättäminen ei velvoita sinua mihinkään. Voit hyväksyä tai hylätä tarjouksen viestissämme tulevien ohjeiden mukaan.


Vaihe 3. Anna meidän hoitaa loput

A & B) Maksettuasi palvelun paketoimme ja lähetämme ostoksesi sinulle. Saat meiltä aina seurantakoodin, jonka avulla näet, missä lähetyksesi kulkee.

Esimerkkihinnasto

Hinnat sisältävät alv 24 %.
Pienesineiden paketointi ja lähetysAlk. 17,00 EUR / lähetysKorut, kulta, kunniamerkit, muut pienikokoiset esineet.
Keskisuurten esineiden paketointi ja lähetysAlk. 32,90 EUR / lähetysMaalaukset, grafiikka tai muu kehystetty teos.
Kotiinkuljetus pk-seudullaAlk. 60,00 EUR / kuljetusPienesineet, maalaukset ja valaisimet. Esineet suojataan kevyesti kuljetuksen ajaksi.
Postivakuutettu lähetys -lisäpalveluAlk. 35,35 EUR / lähetysVapaaehtoinen vakuutus postilähetyksiin, joissa esim. arvoesineitä, kuten jalometalleja ja korukiviä.
Suuri -lisäpalvelu lähetykseen + 10,90 EUR / lähetysPostin ehtojen mukaisesti tämä lisäpalvelu on ostettava niihin lähetyksiin, joissa postitettavan paketin mitat ylittävät 120 x 60 x 60 cm tai paino ylittää 25 kg.
Mikäli tilaat ja maksat kohteelle postituksen, mutta perut sen myöhemmin:perimme 50 % – 100 % postituskuluista / lähetysPostituskuluja ei palauteta kaupan purun yhteydessä. Kun noudat kohteen vaikka olet jo tilannut ja maksanut postituksen, palautamme 50 % postituskuluista.

Asiantuntijamme

Paketointi- ja postituspalvelut

Alexander Laatio

Lähetysvastaava

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa