EtusivuTapahtumatMini Suomi pienoismallihuutokauppa

Mini Suomi pienoismallihuutokauppa

20.8.2022 - 9.9.202218:00Verkossa. Näyttö: Hernepellonkuja 8–10, 00560 Helsinki
Erikoishuutokauppa

Mini Suomi pienoismallihuutokauppa

Helander huutokauppaa ainutlaatuisen Mini Suomi pienoismallikokoelman verkossa. Kokoelmaan kuuluu kolmetoista Suomen historiaan ja arkkitehtuuriin liittyvää pienoismallia, joista moni edustaa Suomen tärkeimpiä matkailukohteita ja nähtävyyksiä. Kokoelmassa ovat Helsingin tuomiokirkko, Suomen kansallismuseo, Olympiastadion (vanha malli), Uspenskin katedraali, Suomenlinna, Turun linna, Turun tuomiokirkko, Muumimaailma, Mannerheimin salonkivaunut, Bomarsundin linnoitus, Kastelholman linna, Olavinlinna ja Joulupukin pajakylä.

Huutokauppa on käynnissä verkossa 7.9.2022 saakka. Huutokauppa sulkeutuu viimeisenä huutokauppapäivänä kohdenumerojärjestyksessä klo 18.00 alkaen. Huutokaupan näyttö on avoinna arkisin klo 12.00–18.00 sekä lauantaisin klo 10.00–14.00 (poislukien lauantai 3.9.22, jolloin Helander on suljettu)

Hinnasto

Ostaja maksaa: Vasarahinta + huutomaksu 23,25 % vasarahinnasta + 8,5 euron vasaramaksu (hinnat sis. alv). Lisäksi taiteesta peritään lakisääteinen, enintään 5 %:n jälleenmyyntikorvaus, mikäli vasarahinta ylittää 255 euroa eikä tekijänoikeusaika ole umpeutunut. Tekijänoikeusmaksun alaiset kohteet on merkitty huutokauppaluetteloon * -tunnuksella. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Maksaminen

Ostokset tulee maksaa ja noutaa / tilata lähetys viiden (5) päivän sisällä huutokaupan päättymisestä. Voit maksaa ostoksesi joko kamarilla tai Omat sivut-palvelun kautta.

Kamarilla maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit tai pankkisiirto. Emme ota vastaan käteistä emmekä veloita maksukortteja etänä.

Omat sivut -palvelusta näet huutokaupan jälkeen ostoksiesi laskun. Voit maksaa ostoksesi palvelun kautta kortilla tai oman verkkopankkisi kautta laskun avulla.

Nouto

Esineet on noudettava / lähetys tilattuna ja maksettava viiden (5) vuorokauden kuluessa huutokaupasta.

Tavaran luovutus on avoinna arkisin klo 12.00–18.00 sekä lauantaisin klo 10.00–14.00. Suljettu sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Voit tilata ostoksesi myös  kotiin kauttamme. Lue lisää paketointi ja lähetyspalveluista täältä.

 

Kohteiden kunto

Kaikki huutokaupattavat kohteet on kuntoluokiteltu ostopäätöksesi helpottamiseksi numeroilla 4–10. Huomioithan, että kuntoluokitukset ovat suuntaa-antavia. Parhaan kuvan saat tutustumalla esineisiin näytön aikana.

Kuntoluokitus:
10. käyttämätön/uutta vastaava
9. lähes huomaamatonta käyttökulumaa
8. iän mukaista/lievää käyttökulumaa
7. käyttökulumaa/pieniä vikoja
6. huomattavaa käyttökulumaa
5. huomattavaa käyttökulumaa/pieniä vikoja
4. vikoja ja puutteita

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa