EtusivuTapahtumatKulta ja Hopea -myyntiinjättötapahtuma

Kulta ja Hopea -myyntiinjättötapahtuma

21.5.202210:00 - 14:00Hernepellonkuja 8-10, 00560 Helsinki
Arviointitapahtuma

Helanderilaiset arvioivat esineistöä Kulta ja Hopea -myyntiinjättötapahtumassa lauantaina 21.5.2022 klo 10–14, Helanderin päärakennuksessa Hernepellonkuja 8-10, 00560 Helsinki. Ajanvarausta ei tarvita, vaan palvelemme saapumisjärjestyksessä.

Arviointi- ja tavaran vastaanottomme palvelee tapahtuman ajan normaalisti. Arvioimme ja vastaanotamme myyntiin kaikenlaista muutakin esineistöä.

Arviointi on avointa ja maksutonta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita jättämään esineitään myyntiin. Suurikokoisia esineitä, kuten huonekaluja ja painavia veistoksia voimme arvioida kuvien perusteella. Mikäli asiakas on kiinnostunut kokonaisen koti-irtaimiston arvioinnista, voimme varata ajan erilliselle kotikäynnille.

Kulta ja Hopea -myyntiinjättötapahtumassa arvioidaan seuraavia kohteita:

Kulta- ja hopearahat sekä mitalit

Tasku- ja rannekellot

Pöytähopeat

Antiikkihopea

Kulta- ja hopeakorut

Design hopeaesineet ja -korut

Timantti- ja jalokivikorut

 

Tervetuloa!

Kultatapahtuma

Mikä vaikuttaa hopea- ja kultaesineen arvoon?

Jenny Sirén I 16.5.22 I Pinnalla I Hopea & Kulta

Monella voi olla kotona koruja ja perittyjä hopea- tai kultaesineitä, joiden alkuperä tai arvo saattaa olla mysteeri. Arvo- tai Designesineillä tarkoitetaan pääsääntöisesti jalometalliesineistä puhuttaessa sellaisia esineitä, joilla on jälleenmyyntihinnan määrittymisen kannalta jotain muutakin kuin materiaalia-arvoa. Jalometallilla tarkoitetaan kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia.

Esineitä arvioidessa tuleekin kiinnittää huomiota materiaalin lisäksi muun muassa antiikkiarvoon, valmistajaan, suunnittelijaan sekä mahdolliseen numismaattiseen arvoon. Muita arvonmittareita ovat museaalinen, esteettinen, historiallinen sekä esineen provenienssiin eli omistushistoriaan liittyvä arvo. Myös muisto-, käyttö- ja tunnearvo, eli niin sanottuun omistajuuteen liittyvä arvo ovat arvomäärityksen mittareita, jotka tosin usein eivät nosta esineen hintaa. Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa