28.10.2019

Luovumme kertakäyttöisistä laatikoista

 

Tuhannet pienet ja suuret aarteet vaihtavat Huutokauppa Helanderilla omistajaa joka kuukausi. Aiemmin olemme pakanneet meillä myytävät pienesineet päällystettyihin, pahvirunkoisiin laatikoihin. Asiaan on parhaillaan tulossa muutos.

 

 

Helander-laatikot

 

Mistä muutos johtuu?

Vaikka hyvä pahvilaatikko kestää monta käyttökertaa, valitettavasti suuri osa laatikoista käy tarpeettomaksi, kun esineet on kuljetettu uuteen kotiinsa. Näin ollen moni laatikko päätyy suoraan jätteeksi. Laadukkaan vintage-esineen elinkaari on vuosikymmenten pituinen – miksipä ei myös sitä suojaavan pakkauksen! 

Tästä syystä Huutokauppa Helander on siirtymässä tukeviin, pestäviin kestolaatikoihin, joiden käyttöikä on vuosien pituinen. Materiaali on turvallista, elintarvikekelpoista polypropeenia, ja laatikot voidaan aikanaan kierrättää muoviteollisuuden uusioraaka-aineeksi.

 

 
Simpukkalaatikko

 

Mikä muuttuu käytännössä?

Helanderilla myytävät pienesineet kuten astiat, sisustustavarat ja keräilykohteet pakataan vastedes kestolaatikoihin, joita ostajat eivät saa esineistön mukana itselleen. Siirtymäaikana osa esineistöstä myydään aiempaan tapaan pahvilaatikoissa, jotka ostaja saa viedä esineistön mukana.

Kun asioit Helanderilla, varaa mukaasi omavalintaista kuljetus- ja pakkausmateriaalia sopivaksi katsomasi määrä. Jos itselläsi ei kuitenkaan satu olemaan kuljetukseen sopivaa pakkausta tai teet salihuutokaupasta heräteostoksen, ei huolta! Meiltä saat edullista pakkausmateriaalia.

 

Tervetuloa Helanderille tekemään löytöjä!

{{cta(’68f38485-d0e7-4a7a-88b3-f657449f8879′)}}

 

Kuvat: Huutokauppa Helander

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.