21.12.2022Huutokaupat

Fine Jewels – myy koruja huutokaupassa ilman provisiota!

Oletko miettinyt korujen myymistä huutokaupassa, tai sitä minkä arvoisia kotoasi löytyvät vintagekorut voisivat olla? Fine Jewels -kampanjan aikana myyt korusi kauttamme ilman provisiota, vain 10 € käsittelymaksun hintaan / kohde. Mutta millaiset korut erityisesti kiinnostavat ostajia tällä hetkellä? Tässä jutussa voit myös tutustua siihen, millaisilla hinnoilla ostajia kiinnostavia kohteita on myyty aiemmin Huutokauppa Helanderilla.

VINTAGEKORUJA etsitään nyt huutokaupoista uniikkien löytöjen perässä. Monen suomalaisen kotoa löytyy esimerkiksi rippilahjaksi saatuja koruja vuosikymmenten takaa, 50-60 -luvun cocktail-sormuksia ja sekalaisia kultaesineitä, kuten parittomia korvakoruja ja kultaketjuja. Nämä kaikki sopivat erinomaisesti myyntiin huutokaupassa, kertoo Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen. Helanderin Fine Jewels -kampanjan aikana on oiva tilaisuus laittaa vanhat korut myyntiin, sillä kampanjan aikana myydyistä koruista ei peritä myyjän provisiota.

Millaiset korut kiinnostavat ostajia tällä hetkellä?

Tunnetuimmista valmistajista erityisesti pohjoismaisten korusuunnittelijoiden tuotannon arvostus on tällä hetkellä suurta ja kiinnostus näkyy myös kansainvälisellä tasolla. Pidä silmällä ainakin löytyykö kotoasi esimerkiksi Björn Weckströmin Lapponialle suunnittelemia, orgaanisia ja veistoksellisia koruja. Myös Kalevala Koru ja Kaunis Koru ovat haluttuja brändejä. Koruissa trendaavat tällä hetkellä 1900-luvun puolivälin hopeiset, näyttävät “statement”-korut, sekä värilliset jalo- ja korukivet sormuksissa ja korvakoruissa.

Koruissa kiinnostaa nyt näyttävyys ja värilliset kivet. Myös arjessa käytetään rohkeammin koruja.

Toteutuneita vasarahintoja Huutokauppa Helanderilla

Alle olemme koonneet aiemmin Helanderilla myytyjä koruja vasarahintoineen. Vasarahinnasta ei Fine Jewels –kampanjan aikana vähennetä myyjän provisiota, vaan ainoastaan käsittelymaksu 10 euroa / kohde. Korun arvosta riippuen säästö kampanjan aikana on merkittävä, sillä normaalisti kohteen vasarahinnasta peritään +25,5 % myyjän provisio. Korujen arviointi on maksutonta, jos tarkoituksena on laittaa korut myyntiin Helanderin huutokaupassa. Voit lukea lisää korujen arvioimisesta täältä.

Tämä valkokultainen noin 3,06 karaatin timanttisormus myytiin 18000 euron vasarahintaan. Arvokkaammissa koruissa myyjän säästö Fine jewels -kampanjan aikana onkin huomattava. Koruihin erikoistunut intendentti Siekkinen muistuttaa, että myyntiin tuotaviin arvokoruihin tarvitaan jalokivilaboratorion aitoustodistus. Näin varmistetaan myös parempi myyntihinta arvokorulle. Puuttuva aitoustodistus voidaan tapauskohtaisesti hoitaa Helanderin toimesta.

Muita Helanderilla aiemmin myytyjä koruja vasarahintoineen

Kultainen rannerengas 14 k.

Vasarahinta 2000 euroa.

Hopeinen sormus, Erik Granit, v. 1974.

Vasarahinta 240 euroa.

Kultaiset kalvosinnapit timanteilla, Tammen Koru.

Vasarahinta 330 euroa.

Kaulakoru 14 k kultaa, Björn Weckstörm (s. 1935), Lapponia.

Vasarahinta 500 euroa.

Hopeinen rannerengas, Marja Suna, Kaunis Koru.

Vasarahinta 160 euroa.

Timanttikorvakorut valko-ja keltakultaa.

Vasarahinta 500 euroa.

Rintaneula, Liisa Vitali, v. 1973.

Vasarahinta 600 euroa.

Hopeinen kaulakoru ja aventuriinikvartsi, Kaunis Koru.

Vasarahinta 360 euroa.

Hopeasormus "Kivettynyt järvi", Björn Weckström, Lapponia.

Vasarahinta 550 euroa.

Helander Fine Jewels -kampanja käynnissä tammikuun 2023 loppuun saakka

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus myydä koruja Helanderin kautta ilman myyjän provisiota! Fine Jewels -kampanjan ajan 14.12.22–31.1.23 maksat koruja myydessäsi pelkän 10 euron suuruisen käsittelymaksun / kohde. Toimeksianto tulee tehdä 31.1.2023 mennessä. Normaalisti perimme + 25,5 % provision kohteen vasarahinnasta sekä vasaramaksun 10 euroa / kohde. Muun muassa näitä etsitään nyt myyntiin:

  • timantti- jalokivi- ja helmikorut
  • kultaiset kaula-, ranne- ja korvakorut
  • tunnettujen valmistajien ja suunnittelijoiden korut
  • sileät vihkisormukset, sekä sekalaiset tai parittomat kultakorut

Kiinnostuitko? Lue lisää Fine Jewels -kampanjasta, klikkaa tästä!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.