Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus myydä koruja Helanderin kautta ilman myyjän provisiota! Fine Jewels -kampanjan ajan 14.12.22–31.1.23 maksat koruja myydessäsi pelkän 10 euron suuruisen käsittelymaksun / kohde. Toimeksianto tulee tehdä 31.1.2023 mennessä. Normaalisti perimme + 25,5 % provision kohteen vasarahinnasta sekä vasaramaksun 10 euroa / kohde. Muun muassa näitä etsitään nyt myyntiin:
Kiinnostuitko? Lue lisää alta siitä minkä arvoisia korusi mahdollisesti ovat, millaisilla hinnoilla koruja on myyty Helanderilla aiemmin ja miten saat omat korusi meille helposti myyntiin.
Huutokauppa Helander arvioi maksutta esineitä, jotka omistajan on tarkoitus jättää kauttamme myyntiin.
Tavaran vastaanotto: Tavaran vastaanotossa tapaat asiantuntijamme, jotka arvioivat sopivatko esineesi myytäväksi huutokaupassa ja ottavat esineistöä vastaan. Tavaran vastaanotto on avoinna arkisin klo 12.00–18.00 sekä lauantaisin klo 10.00–14.00. osoitteessa Hernepellonkuja 8–10, 00560 Helsinki.
Arviointikäynti tai etäarviointi: Suurempia kokonaisuuksia myytäessä arviointikäyntiä voi tiedustella myös yrityksen tai yhteisön tarpeisiin.
Kun kokonaisuus on arvioitu, sinun ei tarvitse tehdä enempää. Asiantuntijamme huolehtivat prosessin lopuista vaiheista aina tavaran luovutukseen asti.
Maksamme myydyistä esineistä saadut myyntituotot suoraan tilillesi. Tilityslaskelmat julkaistaan Omilla sivuilla tilitysten maksupäivänä.
Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen on erikoistunut muun muassa koruihin sekä jalometalleihin.
–Jalometalleista valmistetut korut säilyttävät arvonsa ajan myötä ja sama pätee myös helmin- ja/tai jalokivin koristeltuja koruja. Materiaali ei yksin määritä korun arvoa, vaan huomiota on syytä kiinnittää myös työn laatuun, korun valmistajaan, suunnittelijaan sekä korun mahdolliseen antiikkiarvoon, Siekkinen kertoo.
–Valmistaja ja suunnittelija voivat nostaa korun arvoa moninkertaisesti. Myös korun kytkös johonkin tiettyyn aikakauteen tai kulttuuriseen / maantieteelliseen osaan saattaa vaikuttaa sen arvoon. Esimerkiksi pohjoismaisten suunnittelijoiden 1960–1970-lukujen korut ovat kysyttyjä myös kansainvälisellä tasolla, ja näin ollen niiden hinnat myös korkeampia, kuin niiden puhdas materiaaliarvo, toteaa Siekkinen.
–Timantti ja muissa jalokivikoruissa, kuten korvakoruissa ja sormuksissa jalometalliarvo on usein hyvin vähäinen. Huutokaupassa koruista saatu tuotto perustuu näin ollen juuri jalokivien arvoon. Huomioithan myös, että sekalaiset kultaesineet, kuten parittomat korvakorut, katkenneet kultaketjut tai vaikkapa hammaskulta sopii myös hyvin myyntiin huutokaupassa, jatkaa Siekkinen.
Arvostettuja suomalaisia koruvalmistajia ovat mm.