EtusivuTapahtumatOpastettu kierros ja illallinen Pokrovan luostarissa

Opastettu kierros ja illallinen Pokrovan luostarissa

4.5.202216:00 - 20:00Pokrovan Luostari, Elfvinginkuja 11, 02420 Kirkkonummi
Matkat
Opastettu kierros ja illallinen Pokrovan luostarissa
Opastettu kierros ja illallinen Pokrovan luostarissa

Pokrovan luostarin värikäs pääsiäinen kutsuu sinua! Aarrematkat ja Huutokauppa Helander järjestävät yhdessä retken Kirkkonummen Jorvaksessa sijaitsevaan Pokrovan luostariin keskiviikkona 4.5. klo 16:00–20:00. Varaathan pian, paikkoja rajoitetusti!

Opastettu kierros ja illallinen Pokrovan luostarissa, ke 4.5.2022

Pokrovan ortodoksisen yhteisön muodostavat isä Hariton ja isä Foma. Pääsiäisaika upeine koristeluineen kestää luostarissa pitkälle toukokuuhun. Ryhmämme pääsee tutustumaan mm. Pokrovan ortodoksikirkkoon, joka on rakennettu Villa Dannebrogin vanhaan hevostalliin. Opastetun kierroksen aikana tutustumme myös luostarin lukuisiin ikoneihin, taide-esineisiin sekä alueen historiallisiin rakennuksiin ja niiden sisustuksiin.
Lopuksi nautimme illallisen Pokrovan päärakennuksen salissa, joka on pääsiäisen kunniaksi koristeltu lukuisin pääsiäismunin.

Lue lisää illallismenusta sekä retken ohjelmasta ja varaa paikkasi täältä!

Matkan hintaan sisältyy

  • Asiantuntijan palvelut. Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut.
  • Opastettu kierros. Ryhmämme pääsee tutustumaan mm. Pokrovan ortodoksikirkkoon, joka on rakennettu Villa Dannebrogin vanhaan hevostalliin. Opastetun kierroksen aikana tutustumme myös luostarin lukuisiin ikoneihin, taide-esineisiin sekä alueen historiallisiin rakennuksiin ja niiden sisustuksiin.
  • Illallinen Luostarissa. Porzarskyn kyljykset (lintua) muhennetun perunan kera, Pokrovan omenatorttua ja kahvia sekä puutarhan mehua ja leipää.
  • Yksityinen bussikuljetus. Siirtyminen tapahtuu Helsingistä Kirkkonummelle ja takaisin yksityisellä bussikuljetuksella. Halutessaan paikalle voi saapua myös omalla kulkuvälineellä tai bussin kyytiin voi hypätä Länsiväylän varrelta.

 

Hinnat

  • 50 EUR / hlö (omatoiminen saapuminen)

  • 70 EUR / hlö (retken hinta sisältäen bussikuljetuksen)

Toimistomaksu 15 eur / varaus lisätään matkan hintaan.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa