EtusivuTapahtumatHopea & Kulta -verkkohuutokauppa

Hopea & Kulta -verkkohuutokauppa

3.11.2021 - 8.11.202118:00Verkossa ja näyttö Hernepellonkuja 8–10, 00580 Helsinki
Verkkohuutokauppa

Hopea & Kulta -verkkohuutokauppa 3.–8.11.21

Luettelo julkaistaan ja tarjousten jättö avautuu keskiviikkona, 3.11. klo 18.00 ja sulkeutuu porrastetusti kohdenumerojärjestyksessä maanantaina 8.11. alkaen klo 18.00.

Näyttö maanantaina 8.11. klo 12.00–18.00.

Tarjousten jättö: Voit jättää huutokauppaan tarjouksia heti luettelon julkaisuhetkestä alkaen luettelon kautta aina luettelon sulkeutumiseen saakka. Mikäli huuto tehdään kohdekohtaisen päättymisajan viimeisen kahden minuutin aikana, lisätään huutoaikaa automaattisesti kaksi minuuttia kyseiseen kohteeseen. Lue lisää tarjousten jättämisestä täältä.

Ostosten noutaminen: Tavaran luovutus on avoinna arkisin klo 12.00–17.00 sekä lauantaisin klo 10.00–14.00. Suljettu sunnuntaisin ja arkipyhinä. Voit tilata ostoksesi myös  kotiin kauttamme. Lue lisää paketointi ja lähetyspalveluista täältä.

Käyntiosoite: Helanderin päärakennus, Hernepellonkuja 8–10, 00560 Helsinki.

Hinnasto

 

Ostaja maksaa: Vasarahinta + huutomaksu 22,50 % vasarahinnasta + 8 euron vasaramaksu (hinnat sis. alv). Lisäksi taiteesta peritään lakisääteinen, enintään 5 %:n jälleenmyyntikorvaus, mikäli vasarahinta ylittää 255 euroa eikä tekijänoikeusaika ole umpeutunut. Tekijänoikeusmaksun alaiset kohteet on merkitty huutokauppaluetteloon * -tunnuksella. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

 


 

Maksaminen

Voit maksaa ostoksesi joko kamarilla tai Omat sivut-palvelun kautta.

Kamarilla maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit tai pankkisiirto. Emme ota vastaan käteistä emmekä veloita maksukortteja etänä.

Omat sivut -palvelusta näet huutokaupan jälkeen ostoksiesi laskun. Voit maksaa ostoksesi palvelun kautta kortilla tai oman verkkopankkisi kautta laskun avulla.

Nouto

Esineet on noudettava 7 vuorokauden kuluessa huutokaupasta. Voit noutaa ostoksesi myös huutokaupan aikana. Huomioithan kuitenkin, että tavaran luovutus ja kassapiste sulkeutuvat 30 minuuttia huutokaupan päättymisen jälkeen.

Kohteiden kunto

Kaikki huutokaupattavat kohteet on kuntoluokiteltu ostopäätöksesi helpottamiseksi numeroilla 4–10. Huomioithan, että kuntoluokitukset ovat suuntaa-antavia. Parhaan kuvan saat tutustumalla esineisiin näytön aikana.

Kuntoluokitus:
10. käyttämätön/uutta vastaava
9. lähes huomaamatonta käyttökulumaa
8. iän mukaista/lievää käyttökulumaa
7. käyttökulumaa/pieniä vikoja
6. huomattavaa käyttökulumaa
5. huomattavaa käyttökulumaa/pieniä vikoja
4. vikoja ja puutteita

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa