16.02.2015

Vasarat paukkuu!

Helmi- ja maaliskuu tuovat Huutokauppaa rakastaville aarteenetsijöille jännistystä kerrakseen, nimittäin tarjontaa on ja sitä on paljon. HELANDERILLA huutokaupataan ensin tauluja, sitten siirrytään skandinaaviseen designiin ja maaliskuu huipentuu jo perinteeksi muodostuneella Naistenpäivän huutokaupalla! 


 

TAULUT

Helmikuussa järjestetään HELANDERIN historian toinen huutokauppailtama. Iltama pidetään HELANDERIN varastolla osoitteessa Hämeentie 103 (käynti Haukilahdenkujan puolelta) Tämänkertainen huutokauppailtama tarjoaa tauluista kiinnostuneille mukavan alkupalan, sillä huutokaupattavana on noin 60 kohdetta tauluja. 

 

Mikä ihmeen huutokauppailtama?

Huutokauppailtama on ns. vanhanaikainen huutokauppa. Iltamaa koskettavat käytännössä kaikki samat nyrkkisäännöt kuin kuukausihuutokauppaakin, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta:

  • Huutokauppailtaman näyttö pidetään samana päivänä kuin huutokauppakin
  • Iltamien luettelo julkaistaan verkkosivuillamme päivää ennen huutokauppaa
  • Tavaran luovutus kestää huutokauppailtaman ajan sekä seuraavan päivän
  • Kohteita on rajoitetusti ja vain valikoiduista kategorioista

 

slimilta

{{cta(’ba4963fa-71fb-4061-b6b1-995a61d17043’)}}  {{cta(’a4ba8b5b-bb64-485c-9faf-6ac4c134ea45’)}}


 

SKANDINAAVINEN DESIGN

Tammikuun huutokaupan designtuolien hienoksi jatkeeksi päätimme nostaa maaliskuun kuukausihuutokaupan ensimmäisen päivän erikoiskategoriaksi skandinaavisen designin. Tarjontaan kuuluu mm. seuraavien suunnittelijoiden tuotantoa: Tapio Wirkkala, Alvar Aalto, Gunnel Nyman, Naile Wafin, Yrjö Kukkapuro. 

Klassikoita ja harvinaisuuksia

Muutama maininnan arvoinen harvinaisuus myydään lauantain 7.3 huutokaupassa. Näihin lukeutuvat mm. Paavo Tynellin suunnittelemat julkitilan kattovalaisimet. Valaisimet ovat alunperin suunniteltu Helsingin Fabianinkadulla sijaitsevan (Lars Sonckin suunnittelemaan), kansallisromanttista tyylisuuntaa edustavan pörssirakennukseen. Valaisimet on suunniteltu arvion mukaan 1940-luvulla. 

Kohde_501-2

Kohde 501, Paavo Tynell kattovalaisin. Valaisin on alunperin suunniteltu Helsingissä sijaitsevaan pörssitaloon. 

{{cta(’0444278d-71fd-4cef-bd68-3ba2cc76dee4’)}}


 

NAISTENPÄIVÄN HUUTOKAUPPA

Maaliskuun huutokauppa jatkuu sunnuntaina 8.3.2015 klo 10:00 eteenpäin. Kyseinen sunnuntai on myös naistenpäivä, joten tarjontakin on sen mukaista. HELANDER huutokauppaa tuolloin suuren määrän erilaista vintagea ja koruja. Mukaan mahtuu esineistöä aina timanttikoruista asusteisiin saakka. Vintagen puolelta on huutokaupattavaksi tulossa mm. ihania Louis Vuittonin laukkuja ja mahtuu mukaan myös yhdet Jimmy Choon kengätkin. Koruista voi paljastaa sen verran että myyntiin on tulossa ainakin 100 kpl sormuksia.

louis_vuitton_keep_all

 

{{cta(’29798fbf-cf1d-46d5-bede-67ad09335bd5’)}}


 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.