04.06.2019

Tarvitsetko kotiisi tilaa vai tavaraa? Helander hoitaa!

 

Festivo

 

Elämäntilanteet muuttuvat ja koti niiden mukana. Kun on hyvä hetki etsiä pesueelle aiempaa suurempi asunto, tarvitaan uuteen kotiin kestäviä, kauniita ja persoonallisia kalusteita. Ja kun lumityöt ja nurmikonleikkuu vaihtuvat huolettomaan kaupunkikaksioon, ylimääräiseksi käyvälle irtaimistolle on aika etsiä uusi omistaja.

 

Tilastot osoittavat, että suomalaiset ovat ahkeria muuttajia. Nuoret itsenäistyvät meillä muuhun Eurooppaan verrattuna varhain ja vaihtavat asuinpaikkaa mutkattomasti työn tai opintojensa perässä jopa vuosittain. Elämäntilanteen muuttuessa myös asumistarpeet seuraavat mukana; toisinaan etusijalla ovat arkisten toimintojen sujuvuus ja tarkoituksenmukaiset tilaratkaisut, toisinaan tärkeintä on asunnon sijainti lähellä palveluita ja mielenkiinnon kohteita.

 

Rakenna ekologisesti kodikasta

Kun sisustat kotiasi, ajattele kestävästi! Ajattomasti muotoiltujen vintage-kalusteiden elinkaari on jopa satojen vuosien pituinen. Näin ollen niistä voi mainiosti muodostua useammankin sukupolven aarteita. Monet kuvastokalusteet sen sijaan kestävät tyypillisesti ns. ”kaksi muuttoa”. Niiden tuotantoketjun eettisyydessä tai ekologisuudessa saattaa olla toivomisen varaa – toisin kuin esimerkiksi kotoisten puuseppämestariemme pajoissa aikoinaan syntyneissä taidonnäytteissä. Lisäksi esineen historia antaa sille kaunista patinaa ja persoonallisuutta, joka litteästä paketista kuoriutuvalta lastulevykalusteelta puuttuu.

Helanderilla myydään kuukausittain lukuisia kauniita klassikoita, viehättäviä valaisimia, uskomattomia uniikkikalusteita, kiinnostavia keräilykohteita ja paljon muuta – edullisesti ja ekologisesti. Meiltä löydät aina jotain ”uutta”!

 

Sisustuskuva

Syyskuun 2018 huutokauppaesineistöstä koottiin sisustuksellinen kokonaisuus. Esimerkiksi kuvan keskellä oleva tanskalainen Posborg & Meyhoff -senkki oli monen mieleen ja se myytiin 500 euron vasarahinnalla.

 

Kun esineistösi kaipaa uutta kotia

Toisissa tilanteissa koti ei kaipaakaan täydennystä, vaan päin vastoin osa omaisuudestasi jääkin itsellesi tarpeettomaksi. Jos olet esimerkiksi aikeissa asettua nykyistä pienempiin asuinneliöihin tai luopua loma-asunnostasi, on tavallisesti tarpeen karsia mukaasi tulevaa esineistöä, toisinaan reilustikin. Kun tällöin annat esineille uuden elämän seuraavan omistajan aarteina, saat kotiisi avaruutta ahtauden sijaan ja vältyt ylimääräisen varastotilan hankkimiselta. Mikäli taas käy niin ikävästi, että osaksesi tulee surua ja sinun on järjestettävä kuolinpesän irtaimistoon liittyviä asioita, palvelemme myös silloin.

Kaikissa tapauksissa voit pyytää meidät arviointikäynnille paikan päälle ja jättää tavaroiden pakkaamisen, kuljettamisen ja järjestelyn ammattilaistemme tehtäväksi. Lajittelemme myyntiin sopivan esineistön huutokauppoihimme, muun kierrätämme asianmukaisesti ja tilitämme myyntituoton sinulle.

 

Tervetuloa Helanderille, onpa oma elämäntilanteesi juuri nyt vailla tilaa tai tavaraa!

 

Intendentti ParikkaArmands ja Girts

Intendentti Petri lajittelee esineistöä. Aina on hetki aikaa pysähtyä ihastelemaan käsinmaalattua maljakkoa.
Armands ja Girts puolestaan tuovat tavarat ehjänä perille.

 

Kuvat: Huutokauppa Helander 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.