07.01.2015

Tammikuun huutokaupat

Tammikuussa järjestetään kaksi huutokauppaa!

Huutokauppa Helanderin joulutauko on takana, ja olemme kovaa vauhtia menossa jo kohti vuoden ensimmäisiä huutokauppoja! Tammikuu 2015 on aiemmista tammikuista hiukan poikkeava, sillä Helander järjestää peräti kaksi huutokauppaa, ensimmäisenä vuorossa on Huutokauppailtama ja sitä seuraaa perinteinen kuukausihuutokauppa. 

_DSC0841

Huutokauppailtama

Uutena tulokkaana on Huutokauppailtama, joka on pienimuotoinen vanhanajan tyylinen huutokauppa. Tulevassa huutokauppailtamassa on myynnissä lähinnä kirjoja ja tauluja. Tarkoituksena onkin että meklari kiertää huutokaupan aikana varastossa, ja itse kohteen myynti tapahtuu siinä ja silloin, ilman televisionäytöillä pyöriviä kuvia, meklarin koroketta tai muuta vastaavaa johon kuukausihuutokaupoissa on totuttu. 

Huutokauppailtama poikkeaa normaalista kuukausihuutokaupasta monellakin tapaa. Ensinnäkin huutokaupan luettelo julkaistaan vasta huutokauppaa edeltävänä päivänä. Toisekseen näyttö järjestetään itse huutokauppapäivänä, siten että se on auki vain muutaman tunnin ennen varsinaista huutokauppaa. Kolmanneksi huutokaupasta ostettujen tavaroiden nouto tapahtuu pääsääntöisesti huutokaupan aikana. 

Huutokauppailtama järjestetään nyt siis ensimmäistä kertaa, 15.1.2015 klo 18:00 alkaen. Iltama järjestetään Helanderin varastolla osoitteessa Hämeentie 103 (Haukilahdenkatu) Lisää aiheesta voit lukea täältä: 

 

{{cta(’8891f9dd-a2d5-466e-a894-297da05250dc’)}}

 

Perinteinen kuukausihuutokauppa

Tammikuun toinen huutokauppa koittaa kun vuoden ensimmäinen kuukausihuutokauppa kajahtaa meklarin vasaran heilautuksen myötä käyntiin. Tammikuun 31 päivä sekä helmikuun ensimmäinen päivä pidettävä kuukausihuutokauppa ei liene poikkeus edellisistäkään Helanderin kuukausihuutokaupoista. Tavaraa on paljon ja sitä on laidasta laitaan. 

Tammikuun kuukausihuutokauppaan voi tuoda tavaraa myyntiin vielä torstaista perjantaihin 8-9.1.2015 klo 9-16:00 sekä maanantaista tiistaihin 10-12.1 klo 9-16:00. Intendenttimme Tuomas Rossi sekä Hanne Siekkinen ottavat tavaraa vastaan, ja tekevät arvioita huutokauppaan tulevien esineiden jälleenmyyntihinnoista.

Meklarimme Mika Sirén puolestaan tekee kotikäyntejä kohteisiin joissa tavaraa on enemmän. Meklarin kotikäynnin voi varata asiakaspalvelustamme, jos tavaraa on sen verran ettei sitä kannata tulla näyttämään tai siitä ei voi järkevästi lähettää valokuvia esim. sähköpostitse.  

Tammikuun kuukausihuutokaupan luettelohan julkaistaan normaaliin tapaan, viikkoa ennen huutokauppaa eli 23.1.2015 noin klo 18:00. Luettelon kautta voi tuttuun tapaan jättää ennakkotarjouksia tai vain selata tulevan huutokaupan tarjontaa. 

Jos esineistö innostaa paikalle saakka, niin näyttöön pääsee tutustumaan torstaina ja perjantaina 29-30.1.2015 klo 12-19:00. Lähestulkoon koko Helanderin porukka on paikalla näytön ajan, joten mikäli jokin myytäviin esineisiin liittyvä asia askarruttaa, on näyttö paras hetki sen selvittämiseen! 

Itse huutokauppa järjestetään sitten kaksipäiväisenä ja kohteiden jakautumisesta (mikä kohde myydään minäkin päivänä) ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla. Huutokauppa on sellainen elämys jota ei kannata jättää väliin, vaikkei mitään ostoaikeita olisikaan! Helanderin kahvio palvelee koko huutokaupan ajan, joten paikalle voi pistäytyä muutenkin vain, viikonlopun pullakahvit nauttimaan ja samalla ihailla stadin huutokauppakuninkaan (Lainattu NYT-liitteen otsikointia) toimia. 

Kuukausihuutokaupasta ostetun tavaranluovutus pärähtää käteväsi käyntiin heti kun ensimmäinen kohde on myyty, ja jatkuu aina tulevan viikon perjantaihin klo 16:00 saakka. Tarkemmat tavaranluovutusajat näet tammikuun kuukausihuutokaupan sivuilta. 

Tutustu tammikuun kuukausihuutokauppaan tästä: 

{{cta(’74e14a52-20ff-48ab-ab3e-5e1203be1688′)}}

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.