16.03.2015

Suurin koskaan löytämämme!


12 500 euroa, 500 euron seteleinä.

Se on summa jonka HELANDERIN työntekijä Armands Krumis löysi viime lauantaina eräästä Turkulaisesta kodista. ”Se on myös suurin summa jonka olemme koskaan löytäneet” sanoo Helanderin meklari ja toimitusjohtaja Mika Sirén. 


HELANDERIN meklari Mika Sirén sekä kaksi työntekijää Armands ja Janis olivat lauantaina 15.3.2015 aivan tavallisella ”keikalla” tyhjentämässä erästä kuolinpesää, kunnes Armands teki yllättävän löydön. Nimittäin 12 500 euroa riihikuivaa käteistä. Meklarimme otti asiakkaaseen saman tien yhteyttä ja kertoi tälle puhelimitse heidän tekemästään löydöstä. Asiakkaalla ei ollut rahasta mitään tietoa. 

Rahan löytäminen ihmisten kodeista ei ole sinänsä mikään yllätys, vaikka toisin voisi kuvitella. Meklari Mika Sirén kertoo, että rahaa löytyy melkeinpä joka kuukausi, vain summa vaihtelee. Myöskään se että kotien omistajien omaisilla ei ole asiasta mitään tietoa, ei ole mikään yllätys. Summana se on silti suurin koskaan HELANDERIN historian aikana löydetty rahamäärä. 


 

2penni

”Tämänkertaiselta keikalta löydetty rahamäärä rikkoo kyllä kaikki aiemmat löydetyt summat. Hienoimpiin löytämishetkiin esineiden osalta lukeutuu 2 pennin kolikko, joka sittemmin myytiin 17 000 euron hintaan” kommentoi Helanderin meklari Mika Sirén. 


 

Sana aarteenetsijä saa ihan uudenlaisen merkityksen. Suomalaiset kodit ovat muutenkin oikea aarreaitta. Ikinä ei tiedä mitä löytyy tai mistä. Meklari kehottaakin kaikkia asian kanssa painivia olemaan  ”siivoamatMikaMeklarita” kuolinpesiä tai muuttoirtaimistoja ennen asiantuntijan paikalla oloa.

 ”Siinä saattaa lentää pahimmassa tapauksessa tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja roskiin. Enkä tarkoita tällä vain riihikuivaa rahaa, vaan esineitä.”

 Hyvä esimerkki merkittävästä ja odottamattomasta löydöstä HELANDERIN kotikäyntien ja tyhjennyksien yhteydessä on mm. 2 pennin kolikko, joka myytiiin huutokaupassamme lopulta 17 000 euron hintaan. Omistajalla ei ollut mitään tietoa lantin arvosta. Asiasta voi lukea lisää täältä!

Älkää siis hyvät ihmiset aliarvioiko kotejanne, kellareitanne tai vinttejänne. Saatikka sitten mummolan eriskummallisia tavaroita ja paperikasoja, niissä piilee nimittäin useimmiten tämän maan suurimpia aarteita ja hienoimpia salaisuuksia.

Mikäli tarvitset apua kodin tyhjentämisessä esim. muuton yhteydessä, ja sinulla on huutokauppaan sopivaa esineistöä, otathan meihin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti yhteyttä! Klikkaa tästä.

Seuraavaa kertaa odotellessa…

 


 

Teksti: Jenny Sirén

Kuvat: Huutokauppa Helander

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.