24.08.2023Huutokaupat

Shawn Huffin pelipaita huutokaupataan Helanderilla – tuotot hyväntekeväisyyteen

Hyväntekeväisyyshuutokauppa – Me Emme Vaikene!

Huutokauppa Helanderilla on ilo esitellä osana Weekly -huutokauppaa koripalloilija Shawn Huffin pelipaita, joka yllään koripallomaajoukkue Susijengin pitkäaikainen kapteeni Huff osallistui MM-karsintoihin vuosina 2021–2022. Yhdessä pelipaidan kanssa huutokaupataan Suomeen juurtuneet -elokuvan juliste nykyisen koripallomaajoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Huutokaupassa voi jättää tarjouksia 23.8.–4.9.2023.

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus huutaa omaksi Suomen koripallomaajoukkue Susijengin pitkäaikaisen kapteenin, Shawn Huffin pelipaita signeerauksella. Yhdessä pelipaidan kanssa huutokaupataan Arto Halosen ohjaaman, 1.9.2023 ensi-iltansa saavan Suomeen juurtuneet -elokuvan juliste, jonka nykyinen Susijengi on täydentänyt nimikirjoituksillaan elokuvan ennakkonäytöksessä.

Pelipaitansa huutokauppaan lahjoittanut Shawn Huff on koripallouransa aikana, ja sen jälkeen toiminut useasti keulakuvana rasismin vastaisissa hankkeissa. Huffin matkaa yhteiskunnallisena vaikuttajana seurataan Halosen Suomeen juurtuneet –elokuvassa, jossa Huff on yksi päätähdistä.

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Suomeen juurtuneet –elokuvan julisteen lahjoitti huutokauppaan elokuvan tuottanut Art Films Production, ja pelipaidan lahjoitti Shawn Huff yhdessä Koripalloliiton kanssa.

Miten osallistun huutokauppaan?

 

Shawn Huffin pelipaita ja Suomeen juurtuneet –elokuvan juliste huutokaupataan osana Helanderin Weekly Auction –huutokauppaa, joka on käynnissä verkossa 23.8.–4.9.2023 ja tarjouksia voi jättää koko edellä mainitun ajan. Huutokauppa päättyy maanantaina 4.9. klo 18 alkaen.

Huutokauppaan osallistuminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen. Oletko uusi asiakas? Voit luoda uuden tilin täältä.

Suomeen juurtuneet –elokuvan julisteen lahjoitti huutokauppaan elokuvan tuottanut Art Films Production, ja pelipaidan lahjoitti Shawn Huff yhdessä Koripalloliiton kanssa.

 

Voit osallistua huutokauppaan jättämällä tarjouksia tästä!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.