18.03.2022Hyväntekeväisyys

Helander huutokauppaa koripalloilija Sasu Salinin pelipaidan – tuotot Ukrainan lasten hyväksi

Salin pelasi voittokkaasti kotipelistä Sloveniaa vastaan Helmikuussa 2022. Nyt pelissä käytössä ollut paita huutokaupataan ja varat lahjoitetaan UNICEF:in kautta Ukrainan lapsille. Idea huutokaupasta tuli Salinilta itseltään. Kuva: Ville Vuorinen

Suomen mestari ja Suomen tunnetuimpiin koripalloilijoihin lukeutuva Sasu Salin haluaa antaa takaisin. Helander huutokauppaa Salinin pelipaidan 24/7 -verkkohuutokaupassa, ja paidasta saadut tuotot lahjoitetaan Unicefin kautta Ukrainan lasten tukemiseen.

 

 

MONET lapset ja perheet Ukrainassa elävät vaikeissa olosuhteissa ja tarvitsevat nyt kipeästi apua. Epävarma arki vaikuttaa lapsiin ja perheisiin negatiivisesti, kun konfliktin aiheuttamat kauheudet ovat jatkuvasti läsnä. Unicef on paikan päällä auttamassa ja suojelemassa lapsia ja lähettää alueelle jatkuvasti rekkakuormittain avustustarvikkeita.

 

Salin pelaa koripalloa ammatikseen Espanjan CB Canariaksen joukkueessa ja edustaa myös Suomen koripallomaajoukkuetta. Salin on pelannut uransa aikana Espoon Hongassa, KK Union Olimpijassa Sloveniassa sekä Espanjan Gran Canarialla ja Unicaja Malagassa. Paljon saavuttanut pelaaja haluaa nyt antaa takaisin huutokauppaamalla pelipaitansa Helanderilla ja lahjoittamalla tuotot Unicefin kautta Ukrainan lasten hyväksi. Salin aikoo lahjoittaa paidasta saatujen voittojen lisäksi saman verran varoja hyväntekeväisyyteen aina 300 euroon saakka.

 

Huutokauppaan Salin on lahjoittanut Suomen koripallomaajoukkueen, eli Susijengin pelipaidan voitokkaasta MM-karsintapelistä Sloveniaa vastaan Helmikuussa 2022. Pelissä Salin upotti seitsemän kolmosta ja johti 25 pisteellä Susijengin 86–76-voittoon Espoossa. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen Unicefin kautta Ukrainan lapsille.

 

 

Salin pelasi Suomen koripallomaajoukkueen, eli Susijengin pelipaidassa voitokkaasti MM-karsintapelissä Sloveniaa vastaan. Nyt paita huutokaupataan ja siitä saadut tuotot lahjoitetaan UNICEFIN kautta Ukrainan lasten hyväksi. Salin aikoo lisäksi lahjoittaa omia rahojaan paidasta saatujen voittojen verran, aina 300 euroon saakka. Kuva: Huutokauppa Helander.

 

 

Ajatus huutokaupasta tuli Salinilta itseltään.

 

– Mä haluun olla mukana auttamassa Ukrainaa parhaani mukaan. Laitan pelipaitani, jolla pelasin Suomen voitto-ottelut hallitsevaa EM-mestaria Sloveniaa vastaan, huutokaupattavaksi Helanderille ja kaikki huutokaupassa tienattu tulos lähetetään suoraan ukrainalaisten lasten hyväksi Unicefin kautta.  Kaikki asianosaiset oon saanu mukaan hyväntekeväisyys otteella, Salin kertoo.

 

 

Onnistumisia ei tule ilman tiimityötä, joten lähde mukaan!

Kiitos vielä yhdessä auttamisesta Helander ja Suomen koripalloliitto.

 

#rauhanpuolesta

 

–Sasu Salin

 

 

Huutokauppa Helanderin haluaa myös olla omalta osaltaan tukemassa haavoittuvassa asemassa olevia lapsia ja perheitä Ukrainassa. Siksi päätös lähteä mukaan Salinin ideaan oli helppo.

 

Huutokauppa Helanderin omistaja, toimitusjohtaja Mika Sirén on innoissaan tulevasta huutokaupasta.

 

–On aina hyvä asia kun voimme osaltamme olla mukana tukemassa lapsia ja nuoria etenkin näinä aikoina, Sirén kuvailee.

 

 

Paidan huutokauppaaminen

 

Salinin pelipaita tullaa huutokauppaamaan Helanderin 24/7 -verkkohuutokaupan kautta. Paita julkaistaan luetteloon perjantaina 18.3.2022 ja kohde sulkeutuu sunnuntaina 27.3.22. Tarjouksia voi jättää koko edellä mainitun ajan. Huutokauppaan osallistuminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen. Lue lisää huutokauppaan osallistumisesta täältä!

 

Voit osallistua huutokauppaan jättämällä tarjouksia tästä!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.