11.07.2023Huutokaupat

Poimintoja Helanderin Verkkohuutokaupan taidetarjonnasta

Neljän maalauksen ja yhden taidevedoksen kollaasi

Nyt heinäkuussa kuvataiteen ystäviä hemmotellaan, sillä Helanderin 24/7-verkkohuutokaupasta löytyy monipuolinen kattaus maalauksia sekä taidegrafiikkaa. Kohteiden joukosta löytyy jokaiselle jotakin, sillä huutokaupan teosvalikoima koostuu eri tyylejä ja tekniikoita edustavista taiteilijoista sekä sävymaailmoiltaan erilaisista niin suurista kuin pienemmistäkin taideteoksista. Jos siis kaipaat taidetta kotiasi piristämään, kannattaa tutustua verkkohuutokaupan luetteloon ja tehdä taidelöytöjä!

Alle olemme poimineet muutamia taiteilijoita esittelyyn:

Erkki Sjöstedt

 

Joensuulainen taidemaalari Erkki Sjöstedt (1951-) opiskeli Helsingin Vapaassa taidekoulussa sekä Kankaanpään taidekoulussa. Hän on Joensuun taiteilijaseuran kunniajäsen ja Pohjois-Karjalan taidetoimikunta myönsi hänelle vuonna 2012 taidepalkinnon elämäntyöstä. Taidetoimikunnan mukaan Sjöstedtin taide edustaa tinkimättömyyttä kauneuden ja täydellisen sommitelman tavoittelullaan.

Verkkohuutokaupassa tarjolla olevissa Sjöstedtin maalauksissa näkyy taiteilijan rytmin ja muodon hallinta ja ne edustavat taiteilijan 2000- ja 2010-luvun tuotantoa.

 

 

Sinisävyinen Erkki Sjöstedtin maalaus

Erkki Sjöstedt: Pieliseltä, signeerattu -11. Tutustu & tarjoa!

Henrik Olsson

 

Henrik Olsson (1969-) on ruotsalainen taiteilija, joka asuu ja työskentelee Byyn kaupungissa Etelä-Taalarnassa. Maisteritutkintonsa Helsingin Kuvataideakatemiassa suorittanut taiteilija on pitänyt useita yksityis- ja ryhmänäyttelyitä niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Olsson maalaa mieluiten öljyväreillä ja saa inspiraatiota työskentelyynsä luonnosta.  

Verkkohuutokaupasta löytyy monipuolinen ja värikäs valikoima Olssonin maalauksia aina asetelmista mielikuvituksellisiin maisemiin.

Sinisävyinen Henrik Olssonin maisemamaalaus

Henrik Olsson:  Insjöar i dimma med månljus i myr och tallskog, signeerattu a tergo 2003. Tutustu ja tarjoa!

 

Väinö Rouvinen

 

Väinö Rouvinen (1932-) on Varkaudessa asuva taidegraafikko, joka työskentelee metalligrafiikan parissa usein akvatinta-syväpainomenetelmää hyödyntäen. Pienikokoisissa teoksissaan Rouvinen kuvaa maisemia sekä surrealistisia näkymiä.

Nyt heinäkuussa Helanderin verkkohuutokaupassa on tarjolla Rouvisen tuotannosta reilut 30 sadunomaista väri- ja mustavalkovedosta.

Pienikokoinen Väinö Rouvisen taiteilijavedos 'Punainen Aurinko'

Väinö Rouvinen: Punainen aurinko, taiteilijavedos, signeerattu 1997. Tutustu & tarjoa!

Harter (Jean Louis Vion)

 

Taidemaalari Jean-Louis Vion (1948–2004) tunnetaan värikkäistä öljyvärimaalauksistaan. Taiteilijalla oli tapana signeerata työnsä taiteilijanimellään ’Harter’.

Helanderin verkkohuutokaupassa on tarjolla valikoima Harterin viehättäviä ihmisaiheisia maalauksia sekä yksi kukka-asetelmamaalaus.

 

Harterin maalaus. Sinisävyinen naishahmo puna-oranssilla taustalla

Jean Louis Vion: signeerattu Harter.  Tutustu & tarjoa!

Myös nämä värikkäät ja omaperäiset teokset löytyvät heinäkuun verkkohuutokaupasta:

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.