30.08.2017

Ole kokemusta rikkaampi, hae avustajaksi huutokaupoista kertovaan elokuvaan!

Klaus Härön huutokaupoista sekä taidealasta kertovaan elokuvaan etistään avustajia.

Klaus Härön huutokaupoista sekä taidealasta kertovaan elokuvaan etistään avustajia.

Tunnetun ja palkitun elokuvaohjaaja Klaus Härön uusimpaan, taide- ja huutokaupanalasta kertovaan elokuvaan etsitään avustajia. Tumma Kristus -työnimellä tekeillään oleva elokuva kertoo eläköityvästä taidekauppiaasta, joka löytää huutokaupasta harvinaisen arvomaalauksen ja yrittää vielä kerran todistaa kykynsä lähimmäisilleen.


 

Avustajiksi etsitään mm. huutokaupan asiakkaita, kadulla kävelijöitä, museovieraita, tutkijoita sekä muita samankaltaisia taustahahmoja esittäviä henkilöitä. Elokuvassa avustaminen on taustatoimintaa, eikä vaadi aiempaa kokemusta näyttelemisestä. Haussa on ihan kaiken näköisiä, kokoisia sekä ikäisiä ihmisiä. Avustajille maksetaan kuvauksista pieni palkkio.

 

 

Roolittaja Katri Aksola Helsinki Castingistä on paikalla Helanderin huutokauppojen näytöissä ottamassa vastaan ilmoittautumisia ja vastaamassa kysymyksiin torstaina 31.8. ja perjantaina 1.9. klo 12-17. Mukaan voi ilmoittautua myös verkon kautta.

 

KlausHaro.jpg
Ohjaaja Klaus Härö. Kuva: Tuomo Manninen.

 

Klaus Härön ohjaamia elokuvia on palkittu yli 60 palkinnolla maailmanlaajuisesti. Härö tunnetaan mm. elokuvistaan Miekkailija (2015), Postia Pappi Jaakobille (2009), Äideistä Parhain (2005) sekä Näkymätön Elina (2002).

 

Arvokkaissa, historian täyteisissä paikoissa kuvattavan elokuvan ohjaajaa Klaus Häröä on luonnehdittu altavastaajien sekä menetyksiä kokeneiden ihmisten kuvaajaksi. 

 

 

fencerhires-1001.jpg

Kuva elokuvasta Miekkailija (2015), ohjaus Klaus Härö. Kuva: Tuomo Manninen.

Näin haet mukaan:

 

  • Tule Helanderin näyttöpäiville torstaina 31.8. tai perjantaina 1.9. klo 12-17:00 ja tapaa Helsinki Castingin roolittaja Katri Askola.
  • Saat sähköpostiisi ehdotuksia avustuspäivämääristä. Voit osallistua kuvauksiin 1-2 päivänä. Kuvaukset ovat Helsingin keskustan tuntumassa, maanantaista perjantaihin loka-marraskuussa 2017.

 

Ole kokemusta rikkaampi ja tule avustajaksi huutokaupasta kertovaan elokuvaan!

 


 

Teksti: Katri Aksola, Helsinki Casting Oy sekä Jenny Sirén, Huutokauppa Helander

Kuvat: Tuomo Manninen

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.