19.03.2018

Näyttöpäivän luento: IRANILAISET MATOT – ilmoittaudu heti!

Tule Huutokauppa Helanderille kuuntelemaan meklarimme Mika Sirénin asiantuntijaluentoa maailman parhaista matoista!

Luento IRANILAISET MATOT huhtikuu 2018

 

Laadukkaan maton hankkiminen on erinomainen sijoitus. Käsinsolmittu matto tuo kotiin lämpöä, kestää sukupolvelta toiselle ja parhaimmillaan ikääntyy erittäin kauniisti. Loisteliaiden persialaismattojen monituhatvuotinen käsityötraditio elää vahvana; nykyisissä muhkeissa iranilaismatoissa toistuvat samat leiskuvat värit ja perinteiset kuviot kuin vuosisatoja aiemminkin. Meillä Suomessa itämaisten mattojen hoito on myös helppoa, sillä ne puhdistuvat ja raikastuvat jokavuotisella lumipesulla! 

 

Luennolla saat tiiviin ja kiinnostavan tietopaketin nykyisen Iranin alueen perinteisesti käsityönä tehtävästä matonvalmistuksesta. Puhumme mm. erilaisista mattotyypeistä kuten ateljee- ja paimentolaismatoista, työssä käytetyistä materiaaleista sekä solmimistavoista ja monista taitoa vaativista työvaiheista. Luento järjestetään huhtikuun kuukausihuutokauppamme näyttöpäivänä, joten samalla sinulla on erinomainen mahdollisuus tutustua juuri nyt myynnissä oleviin mattoihin – sekä tietysti koko myös muuhun laajaan tarjontaamme. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Toivomme kuitenkin ennakkoilmoittautumista, sillä paikkoja on rajoitetusti.

 

Ennen mattoluentoa, klo 17.00, Antti Haukkamaa kertoo Huutokauppa Helanderin ja Matkahaukan antiikkimatkoihin liittyvästä yhteistyöstä. Matkahaukan jokavuotisia kohteita ovat esimerkiksi Kurtnan ja Älvsjön antiikkimessut.

 

Ilmoittautumiseen pääset tästä linkistä:

{{cta(’9a645d46-be35-4657-ac94-4ebbad1fccb0’)}} 

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

PS. Huutokauppa Helander viettää pääsiäislomaa 30.3.–2.4.2018, joten tavaran vastaanottomme on suljettuna tämän viikon perjantaina ja lauantaina.

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.