03.11.2023Huutokaupat

Muista läheistäsi Helanderin lahjakortilla

Huutokauppa Helander-lahjakortti

Moni painiskelee tähän vuodenaikaan joululahjojen parissa ja lahjan hankinta läheiselle saattaa tuottaa päänvaivaa. Laadukkaan ja merkityksellisen lahjan antamisen ei tarvitse kuitenkaan olla vaikeaa. 

Lahjakortit lahjoina ovat kasvattaneet vuosi vuodelta suosiotaan, eikä ihme! Monet haluavat välttää turhan ja ei-toivotuiden tavaroiden hankintaa, jolloin aineeton lahjakortti on erinomainen vaihtoehto, sillä lahjansaaja saa itse valita juuri sellaisen lahjan kuin haluaa. 

Huutokauppa Helanderin lahjakortin tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Lahjakortti haluamallasi summalla toimitetaan 2–5 työpäivän kuluessa joko omaasi tai suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Kortin arvon voi käyttää vapaasti huutokauppojemme monipuoliseen valikoimaan, josta taatusti löytyy designin ja second handin ystävää ilahduttavia kohteita. Jos siis valinnan vaikeus yllättää tai aineeton lahja sopii paremmin omaan tyyliin, on lahjakortti huutokauppaan tyylikäs ja ainutlaatuinen tapa muistaa rakkaita, joilla on jo kaikkea.   

Lahjakortin tilaus

Lahjakortti on hyvä tapa muistaa läheistä, jolla on jo kaikkea. Valitse varmasti pidetty lahja, ja tilaa lahjakortti huutokauppoihimme haluamallasi summalla! Vähimmäissumma lahjakortille on 50 euroa.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä lähtien. Voit tilata lahjakortin asiakaspalvelustamme sähköpostitse osoitteesta info@huutokauppahelander.com.

Vastaanotettuamme tilauksesi lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi. Voit vaihtoehtoisesti tilata ja maksaa lahjakortin paikan päällä toimipisteellämme Helsingin Viikissä. Lahjakortti toimitetaan 2–5 työpäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet maksun. Voit valita, haluatko lahjakortin omaan sähköpostiisi vai lähetämmekö sen suoraan lahjansaajalle.

Sähköpostista tulisi käydä ilmi:

  • Tilaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Lahjakortin vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite, mikäli toimitamme lahjakortin suoraan vastaanottajalle.
  • Lahjakortin arvo

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.