27.01.2014

Mikä ihmeen näyttö?

_DSC0738

Mikä on näyttö?

Yksi huutokaupan tärkeimpiä vaiheita on näyttö. Näyttöpäivät tarkoittavat huutokauppaa edeltäviä päiviä, jolloin kaikilla on vapaa pääsy huutokauppakamarin tiloihin. Meillä Helanderilla näyttöpäivät pidetään torstaisin ja perjantaisin eli juuri ennen huutokauppaa. Näytön aikana kohteita voi katsella ja tutkia rauhassa. Mikäli jokin kohde herättää kysymyksiä, kannattaa ehdottomasti tulla näyttöpäiville käymään! Asiantuntijamme ovat paikan päällä molempina näyttöpäivinä, ja vastaavat mielellään kysymyksiin. 

Miten näyttö rakentuu?

Helanderin Intendentti Hanne Siekkinen: 

”Heti kun luettelo on saatu valmiiksi ja julkaistua, alkaa Hämeentiellä seuraava vaihe eli näytön rakentaminen. Lähes 1000 neliön kokoinen tila muuntuu kolmen päivän aikana viihtyisäksi näyttelytilaksi. Lyhyt näytön rakentamiseen varattu aika on haastava, mutta rutiinilla, vuosien kokemuksella ja hyvällä tiimillä se onnistuu joka kerta ja ihan ajallaan” 

Siekkinen jatkaa:  ”Erilaisilla sisustuksilla on tarkoitus luoda lämmin ja kutsuva tunnelma johon on mukava tulla katsomaan huutokaupattavia kohteita. Vaikka tavaraa on paljon, pyrimme saamaan kaikki kohteet esille mahdollisimman selkeästi. Toivomme, että asiakkaamme löytävät esineet helposti ja ehkä saavat ideoita omaan sisustukseensa.”  

_DSC0748

Helmikuussa huutokauppaamme noin 1000 kohdetta, jotka ovat kaikki esillä näyttöpäivinä. Helmikuun näyttöön voit tulla tutustumaan torstaina ja perjantaina 30-31.1.2014 kello 12-19.00 välisenä aikana. Mikäli et pääse näyttöön, voit tutustua kohteisiin myös huutokauppaluettelomme kautta.

Helanderin koko tiimi haluaa toivottaa sinut tervetulleeksi helmikuun näyttöön, aarteiden kotiin Huutokauppa Helanderille! 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.