02.05.2018

Meklarin poiminnat: puutarhaan viihtyisyyttä ja upeita yksityiskohtia

 

Kaunein puutarha

 

Helanderin toukokuun Kuukausihuutokaupassa on tarjolla monenlaista puutarhassa iloksi ja hyödyksi olevaa esineistöä. Viihtyisä puutarha syntyy mukavista oleskelupaikoista, hauskannäköisistä kalusteista, mieleisistäsi hyöty- ja koristekasveista sekä persoonallisista yksityiskohdista. Sen sijaan tila ei lopultakaan ratkaise: kesäinen, vehreä pesä syntyy yhtä lailla parvekkeelle kaupungin kattojen ylle kuin vanhojen omenapuiden katveeseen punaisen tuvan pihamaallekin. Maailman kaunein puutarha on juuri sinun itsesi näköinen!

 

Lue erilaisista puutarhoista lisää {{cta(’41276986-677a-4aa7-9e51-1548ca8e6b87’)}}.

 

 

Kohteet 2, 4 ja 400: koti kasveille

Betoniruukut LeijonaruukutKeramiikkaruukku

Kasvatatpa sitten hyöty- tai koristekasveja, terhakat taimet ansaitsevat arvonsa mukaisen kuoren ympärilleen. Järeät betoniset ruukut seisovat paikallaan vaikka luonnonvoimia uhmaten. Valurautaisen, ajan hampaan kalvaman parin kyljissä kummittelevat leijonat luovat lähes goottilaista tunnelmaa. Värikäs keramiikkaruukku puolestaan kaunistaa kotia jopa ilman kasvejakin.

 

 

Kohde 234: puutarhakalusto vailla suoria linjoja

Valkoinen kalusto

Anna kalusteiden iän näkyä! Siromuotoisten, metallista valmistetettujen puutarhapöydän ja -tuolien pinnat rapisevat ajan patinaa, mutta ovat viehättäviä juuri sellaisinaan. Ne maastoutuvat erityisen kauniisti pihaan, jossa on paljon luonnonkasvillisuutta.

 

 

Kohteet 1 ja 225: virkistystä pihan linnuille

LintuallasLintuallas

Lintujen juottoaltaat tuovat pihaan elämää ilahduttaen sekä toimeliaita siivekkäitä että omistajan silmää. Hyvä allas on riittävän painava, jolloin suuremmatkaan juomavieraat eivät onnistu sitä kaatamaan. Numerolla 1 myytävä allas on betonia, numerolla 225 myytävä puolestaan täyttä metallia.

 

 

Kohde 226: aurinkokello 

Aurinkokello

Aurinkokelloja tiedetään käytetyn jo 5000 vuoden ajan. Sellaisen sijoittaminen puutarhaan on siis historian oppitunti sinänsä! Pallonmuotoinen huippu lepää Atlaksen varmoissa käsissä.

 

 

Olethan jo ilmoittautunut luennolle?

Keskiviikkona 9. toukokuuta klo 17.30: Iloa kaiken kokoisista puutarhoista! asiantuntijana Sonja Lumme

Puutarhaluento Sonja Lumme

 

Sonja Lumme on paitsi musiikkitaivaan karismaattinen kiintotähti, myös puutarhakirjailija ja pidetty luennoitsija. Luennollaan Sonja antaa monipuolisesti ideoita, miten puutarhasi tai parvekkeesi voi tuottaa sinulle mahdollisimman paljon iloa ja virkistystä.

Luento järjestetään tiloissamme toukokuun kuukausihuutokauppamme näyttöpäivänä, joten samalla sinulla on mahdollisuus tutustua myynnissä olevaan puutarhaesineistöön ja tietysti myös muuhun tarjontaamme.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti, joten toivomme ennakkoilmoittautumistasi:

{{cta(’1144a0cb-3477-4149-8eac-d898a61f7c9e’)}}

 

 

…ja paljon paljon muuta!

Tuttuun tapaan Kuukausihuutokaupassamme on tarjolla runsaasti esimerkiksi myös maalaustaidetta, veistoksia, valaisimia, kalusteita kotiin ja puutarhaan, koruja, mattoja sekä design- ja keräilyesineistöä. Toukokuun Kuukausihuutokauppa järjestetään 10.–11.5.klo 17.00 alkaen. Esineisiin voi tutustua näyttöpäivänä 9.5.2018 klo 12.00–19.00 sekä huutokauppapäivinä klo 15.00–17.00.

{{cta(’0e1fe04f-c41c-46e4-ab87-728d1e73baef’)}}

 

PS. Puutarhaesineistöä on myynnissä myös tulevassa Iltahuutokaupassamme, joka pidetään keskiviikkona 16.5.2018 klo 17.00 alkaen. Iltahuutokaupan luettelo julkaistaan lauantaina 12.5. klo 10.00.

 

Tuotekuvat: Aki Syrjäläinen / Huutokauppa Helander

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.