27.03.2018

Meklarin poiminnat huhtikuun huutokaupasta: huonekalut ja valaisimet tekevät kodista persoonallisen

 

Huhtikuun 2018 kuukausihuutokaupan tarjonnasta nousee esiin erityisesti kaksi teemaa: ”huonekalut ja valaisimet” sekä ”Russian Classics”. Seuraavassa esittelemme kiinnostavia poimintoja ensimmäisestä teemasta.


huonekalut & valaisimet 


 

Valaise klassikoilla 

Valo taivuttaa tilasta kuin tilasta viihtyisän ja kodikkaan. Valaisinten osalta huhtikuun kuukausihuutokaupan tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Kaipaako kotisi modernia katseenvangitsijaa, empiren keveyttä, jugendin yllättävää monimuotoisuutta vai loistavaa kristallia? Upeaa muotoilua ja ajattomia klassikoita selaillessa voi vain todeta, että siivousvalot ovat erikseen – nyt herkutellaan kodin parhailla yksityiskohdilla! 

 

 

Kohde 96. Valaisin, Paavo Tynell: 

 kuva.php-24 

TAITO 9029 -leimalla varustettu valaisin toistaa kasvimaailman koristeellisia yksityiskohtia. 

 

 

Kohteet 17, 15, 106 ja 102. Pöytävalaisinten juhlaa: 

Valaisin retro

Valaisin TynellValaisin Arnaboldi

Valaisin Finnmark 

Tämänkertaisessa huutokaupassa on tarjolla toinen toistaan huikeampia pöytävalaisimia, joista yllä muutamia poimintoja. Punaisen retrovalaisimen jalassa on käytetty tiikkiä. Paavo Tynellin valaisimessa valkoinen ja messinki muodostavat kauniin yhdistelmän. Painovoimaa uhmaava punainen lukuvalaisin puolestaan on Mario Arnaboldin käsialaa 1980-luvulta. Kai Finnmarkin pehmeästi pyöristyvä valaisin on messinkipeltiä.

 

 

Kohde 175. Kattovalaisin: 

Kattovalaisin Italia

Suurikokoinen italialaisvalmisteinen kattovalaisin on huhtikuun kuukausihuutokaupan näyttävimpiä sisustuskohteita. 

 


 

Huonekaluvalinnoilla asunnosta muotoutuu persoonallinen koti

Anna läsnäolosi näkyä ja eletyn elämän kerrostua kotiisi. Tuo rohkeasti esiin, mistä pidät! Yksilöllinen, parhaan retroikänsä saavuttanut huonekalu puhuttelee aivan toisella tavalla kuin uusi, litteässä paketissa kotiisi saapuva vastineensa. Kun kaluste on peräisin huolellista muotoilua ja korkeaa laatua itsestäänselvyytenä pitäneeltä aikakaudelta, sen elinkaari on todella pitkä. Lisäksi se vain kaunistuu patinoituessaan.

 

Kohde 85. Kirjoituspöytä, 1960-luku:

Kirjoituspöytä 1960-luvulta

Pöytä on tukeva ja tilava: kansilevyn mitat ovat 160 x 60 cm. Säilytystilana toimiva kaapin ja laatikoston yhdistelmä on silmää ilahduttava parivaljakko. Kalusteella on ikää puolen vuosisadan verran ja se on yhä valmis palvelemaan seuraavaa käyttäjäsukupolvea.

 

 

Kohde 141. Lasikantinen sohvapöytä:

Sohvapöytä lasia

Sohvapöydän raskaan metallin ja keveän lasin liitto on ajaton yhdistelmä. Kokeile muussakin kotisi sisustuksessa yhdistää materiaaleja, joiden välille muodostuu suuri kontrasti.

 

Kohde 421. Klaffitasollinen pöytä:

kuva.php-769489-edited

Tällä huonekalulla on ikää ja historiaa, joten sitä ei voi olla rakastamatta! Klaffipöytä on kätevä, sillä se muuntuu aina käyttötarkoitukseen sopivaksi.

 

 

Kohde 65. Jalallinen aterinarkku:

kuva.php-9.jpeg

Usein huutokaupan tarjontaan eksyy todella mainioita kuriositeetteja. Tämä 68 cm:n korkuinen aterinarkku on oman aikansa tuote. Nykykäyttäjä keksii sille loputtomasti uusiokäyttöä valokuvien, toimistotarvikkeiden tai vaikkapa korujen ja kosmetiikan säilyttämisessä!

 


 

Huhtikuun kuukausihuutokauppa järjestetään 5.–6.4.2018 klo 17.00 alkaen. Esineisiin voi tutustua näyttöpäivänä 4.4.2018 klo 12.00–19.00 sekä huutokauppapäivinä klo 15.00–17.00.

{{cta(’05089172-a261-42cf-a6b2-757f75548270’)}} 

 

PS. Muista myös meklarimme Mika Sirénin luento maailman parhaista matoista 4.4. klo 17.30. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.