06.02.2019

Mainio aika talvisiivoukselle!

 Tavaran vastaanotto

Ensimmäisiä kevään merkkejä odotellessa on oivallinen aika tehdä pieni talvisiivous. Mikäli kotonasi tai ullakollasi on tarpeettomaksi käyneitä aarteita, tuo ne intendenttiemme arvioitaviksi ja jätä kauttamme myyntiin! 

 

Huutokaupassa omistajaa vaihtavat kaikenlaiset kauniit, nostalgiset, tarpeelliset ja usein varsin yllättävätkin tuotteet ja tavarat. Asiakkaidemme kestosuosikkeja ovat tällä hetkellä esimerkiksi monenlainen keräilyesineistö, militaria, suomalaiset ja ulkomaiset design-huonekalut, 1950–60-lukujen tiikki- ja rottinkihuonekalut, design-valaisimet, messinkiset sekä nahka- ja rottinkipunosvalaisimet, käsinsolmitut matot, funkistyyliset villamatot, useamman hengen vintage-astiakokonaisuudet, vanhat sota-ajan valokuvat ja postikortit, signeeratut taidelasiesineet, korut, miesten rannekellot, Muumi-esineistö sekä kansainväisesti tunnetut merkkilaukut ja asusteet.

Tavaran vastaanottomme palvelee ma–pe klo 12.00–17.00 ja la klo 10.00–14.00. Ajanvarausta ei tarvita. Tervetuloa!

 

FunkismattoKomea funkismatto on monen asiakkaamme toivelistalla!

 

 

P.S. Olethan jo osallistunut suureen lahjakorttiarvontaan, joka on käynnissä Helanderin Facebook-sivulla?  {{cta(’6429ce72-007f-455f-a3eb-f41fd0339650’)}}
Palkintona on 60 kpl 60 euron arvoista lahjakorttia. (Mikäli sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit osallistua myös sähköpostitse lähettämällä meille kommentin, minkä löydön olet viimeksi Helanderilta tehnyt tai mitä odotat erityisesti luetteloomme ilmestyväksi.) Kilpailu on voimassa 14.2.2019 klo 10.00 asti.

 

Kuvat: Aki Syrjäläinen ja Erkki Laine / Huutokauppa Helander

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.