05.07.2019

Löytyykö kotoasi tai mökiltäsi aarteita?

Nyt on mainio aika tehdä pieni kesäsiivous. Mikäli kotonasi, ullakollasi tai mökilläsi on tarpeettomaksi käyneitä aarteita, tuo ne intendenttiemme arvioitaviksi ja jätä kauttamme myyntiin!

1950luvun valaisinkoosteMessinkivalaisimet ovat ostajien keskuudessa haluttuja. Nahka- tai rottinkipunosvarsi antaa esineelle persoonallisuutta! 

 

 

Helanderin tavaran vastaanotto palvelee myös kesäaikaan; ainoastaan viikko 29 muodostaa poikkeuksen, sillä silloin koko Helander viettää kesälomaa. Tänäkin aikana voit jättää sähköisen esinearviointipyynnön tai tilata maksuttoman arviointikäynnin kotiisi. Lomakkeet löydät yhteystietosivultamme.

 

Minkälaisia aarteita mökeiltä usein löytyy?

Mökille tulee usein talletettua arkista käyttötavaraa, joka vuosikymmenten kuluessa nousee uudelleen hyvin suosituksi. Asiakkaitamme kiinnostavat erityisesti esimerkiksi monenlainen keräilyesineistö, iäkkäät peltirasiat, militaria, suomalaiset ja ulkomaiset design-huonekalut, 1950–60-lukujen tiikki- ja rottinkihuonekalut, design-valaisimet, messinkiset sekä nahka- ja rottinkipunosvalaisimet, käsinsolmitut matot, funkistyyliset villamatot, useamman hengen vintage-astiakokonaisuudet, vanhat sota-ajan valokuvat ja postikortit, signeeratut taidelasiesineet, korut, miesten rannekellot, Muumi-esineistö sekä kansainväisesti tunnetut merkkilaukut ja asusteet. Huutokaupassa myydään kuitenkin tavaraa laidasta laitaan, joten tarjoa rohkeasti myös listan ulkopuolista esineistöä!

Tavaran vastaanottomme palvelee ma–pe klo 12.00–17.00. Huomioithan, että olemme suljettuna heinäkuussa lauantaisin sekä ajalla 15.–21.7.2019. Ajanvarausta ei tarvita.

Seuraava huutokauppamme pidetään keskiviikkona 24.7.2019 klo 17.00.

Tervetuloa!

 

Kuvat: Huutokauppa Helander

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.