08.05.2023Huutokaupat

Lahjavinkkimme designin ystävälle

Kevät on perinteisesti juhlien aikaa äitienpäivästä ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin. Lahjan hankinta läheiselle saattaa tuottaa kuitenkin monelle päänvaivaa. Laadukkaan ja merkityksellisen lahjan antamisen ei tarvitse kuitenkaan olla vaikeaa. 

Kevään tulevien juhlien kunniaksi olemme koonneet poimintoja huutokauppamme valikoimasta designin ystävää ilahduttamaan. Second Hand -lahja on kasvattanut suosiotaan viime vuosina eikä ihme – esimerkiksi huutokaupasta hankittu lahja on sekä ainutlaatuinen että ympäristöystävällinen. 

Poimi talteen ainutlaatuiset lahjaideat tai muista läheistäsi Helanderin lahjakortilla! 

Valinnan vaikeus? Muista läheistäsi lahjakortilla

Jos valinnan vaikeus yllättää tai aineeton lahja sopii paremmin omaan tyyliin, on lahjakortti tyylikäs tapa muistaa rakkaita, joilla on jo kaikkea. Ja mikä parasta – lahjansaaja saa itse valita juuri sellaisen lahjan kuin haluaa.

Huutokauppa Helanderin lahjakortin tilaaminen verkkosivuiltamme on helppoa ja vaivatonta. Lahjakortti haluamallasi summalla toimitetaan 2–5 työpäivän kuluessa joko omaasi tai suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Kortin arvon voi käyttää vapaasti huutokauppojemme monipuoliseen valikoimaan, josta taatusti löytyy designin ja second handin ystävää ihastuttavia kohteita. 

 

Lue lisää lahjakortista ja tilaa täältä. 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.