12.03.2019

Lähde Helanderin matkaan! – Antiikkimatka Kurtnaan 4. – 5.5.

DSC03859

 

Lähde kanssamme jännittävälle Antiikkimatkalle Kurtnaan, 4 – 5.toukokuuta!

 

Kurtnan antiikki- ja rompetori on jokavuotinen keväinen myyntitapahtuma Eestissä, noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Tapahtuma tuo antiikista ja keräilystä kiinnostuneita kauppiaita ja ostajia yhteen. Rojua ja rompetta on paljon, mutta tarjonnasta löytyy myös aitoa vanhaa tavaraa, eivätkä todelliset löydötkään ole harvinaisia.

 

Huutokauppa Helander ja Matkahaukka järjestävät Kurtnan antiikkimatkan jälleen keväällä 2019. Toukokuussa tehtävän matkan asiantuntijana toimii Helanderin Jenny Sirén ja matkanjohtajana Matkahaukan Antti Haukkamaa. Lähde mukaamme ja varaa matkasi pian, sillä paikkoja on rajoitetusti ja osa paikoista on jo myyty! 

 

{{cta(’3815faa7-55d3-41a1-9082-b222ff6cd31f’)}}

 

 

DSC03743 

Matkan aikana yövymme Tallinnassa, uudessa Metropol Spa hotellissa. Hotelli sijaitsee Rotermanni -korttelissa, noin 100 metrin päässä Vanhasta kaupungista. Kuva: Jenny Sirén, Huutokauppa Helander.

 

Matkan hinta 295 € /henk.

Lisämaksut:

 • Toimistomaksu 15 € / varaus.
 • Hotellihuone yhdelle 70 €.

 

Matkan hintaan sisältyy:

 

 • Laivamatkat: Menomatka Viking Linen XPRS, paluu Eckerö Line m/s Finlandia 
  4.5. Helsinki-Tallinna 10:30 – 13:00
  5.5. Tallinna-Helsinki 18:30 – 21:00
 • Majoitus uudessa, neljän tähden Metropol Spa hotellissa
 • Hotellin aamiainen
 • Buffetlounas hanajuomineen laivalla (menomatka)
 • Liput Kurtnan tapahtumaan
 • Lounas Kernun kartanossa, paluumatkalla Kurtnan markkinoilta
 • Yksityinen bussikuljetus ohjelman mukaisiin kohteisiin
 • Opastettu kartanokierros
 • Matkanjohtajan sekä asiantuntijan palvelut

 

Metropol_Spa_antiikkimatka-kurtnaan

Matkan ohjelmaan on varattu aikaa myös kylpemiselle Metropol Spa hotellin allas- ja saunaosastolla. Kuva: Metropol Spa Hotel

 

Matkan ohjelma:

 

Lähdemme laivalla kohti Tallinnaa Viking Linen terminaalista, lauantaina 4.toukokuuta kello 10:30. Menomatkalla ruokailemme buffetissa. Tallinnaan saavuttuamme kävelemme yhdessä Metropol Spa hotelliin, joka sijaitsee Rotermanni-korttelissa, noin 100 metrin päässä Vanhasta kaupungista.

 

Metropol Spa on uusi ja moderni neljän tähden hotelli. Hotellin palveluihin kuuluu mm. kattava allas- ja saunaosasto ja lauantain iltapäivä onkin varattu sen käyttöön. Spa pitää sisällään neljä erilaista saunaa, altaan, poreammeet sekä Wellness-alueen, josta voi halutessaan ostaa erilaisia kauneus- ja rentoutushoitoja. Metropol Spa hotellissa on lisäksi kolme ravintolaa.

 

Sunnuntaina 5.toukokuuta nautimme hotellin aamiaisen, jonka jälkeen meillä on yksityinen bussikuljetus Kurtnan antiikkitapahtumaan. Kurtnassa kaikilla on vapaata aikaa kiertää tapahtuma-aluetta rauhassa ja nauttia tunnelmasta sekä tehdä halutessaan ostoksia. 

 

Palaamme sunnuntai-iltapäivällä Tallinnaan Kernun kartanon kautta, jossa pääsemme nautimaan lounaasta sekä opastetusta kartanokierroksesta. Lounaan jälkeen bussimme kuljettaa meidät Tallinnan satamaan, josta nousemme laivaan (Eckerö Line) Helsinkiin päin.

 

Paluumatkan aikana ryhmän käytössä on laivalla kokoustila, jossa Huutokauppa Helanderin asiantuntijan yhteenveto päivän tarjonnasta ja osallistujien löytöjen arviointia. Kokoustiloissa kevyt iltapala- ja juomatarjoilu. Tervetuloa mukaan!

 

 

Matkan varaaminen:

 

Ilmoittaudu mukaan Helanderin ja Matkahaukan antiikkimatkalle jo tänään! Muistathan, että paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan joko puhelimitse 09-2965000 tai sähköpostitse info@matkahaukka.com. Voit ilmoittautua myös tästä!

 

 {{cta(’3815faa7-55d3-41a1-9082-b222ff6cd31f’)}}

 

 

Katso video aiemmalta matkaltamme, Tukohlman antiikkimessuilta (17. – 19.helmikuuta 2018)

 

 

 


Teksti: Matkahaukka ja Jenny Sirén, Huutokauppa Helander. 

Video: Huutokauppa Helander

Kuvat: Jenny Sirén, Huutokauppa Helander. Metropol Spa Hotel

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös: 

 

{{cta(’fbc68b47-25df-4dac-9c43-a02540346a0c’)}}

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.