01.06.2015

Kurkkaa kesäkuun tarjontaa etukäteen!

Kesäkuun huutokaupattavat tavarat

Kesäkuun huutokauppaluettelon julkaisu häämöttää jo edessäpäin, ja kaikki kohteet kuvineen on selattavissa näiltä verkkosivuilta tämän viikon perjantaista 5.6 alkaen. Luettelo julkaistaan noin klo. 18:00. Mutta kuka jaksaa odottaa niin kauan? Innoikkaimille tarjoillaan nyt muutamia mahdollisuuksia tarjonnan tsekkaamiseen. 

Erikoiskategoriat: 

Kuukausihuutokaupottain vaihtuvat erikoiskategoriat nostavat esiin huutokaupan erikoisuuksia ja haluttuja kohteita. Erikoiskategoriat antavat meille myös mahdollisuuden kertoa esineistä hiukan enemmän tietoja.

_DSC7533-372613-edited-486620-edited

 Tähän mennessä erikoiskategorioissa on nähty mm. 

  • Vintage
  • Retro
  • Lelut ja sarjakuvat
  • Kellot ja korut
  • Chinese Antiques
  • Design

Kesäkuun erikoiskategorioina ovat Design ja Nyrkkeily. Nyrkkeilyn erikoiskategoria sivut julkaistaan viikon23 kuluessa mutta design aarteisiin pääse jo tutustumaan etukäteen. Klikkaa tästä!

Meklarin poiminnat

Meklarin poiminnat ovat nimensä mukaisesti Helanderin meklarin Mika Sirénin poimintoja huutokaupattavien tavaroiden joukosta. 

IMG_3482-821255-edited

Tämä ja monta muuta asiaa selviää Meklarin poiminnoista!

Mika valitsee poimintoihin esineitä jotka ovat joko hänen mielestään erityisen hienoja, harvinaisia, erikoisia tai muuten vain miellyttävät huutokauppakonkarin silmää. Meklarin poiminnoissa onkin nähty kaikkea aina autoista parioviin saakka. 

Kesäkuun meklarin poimintoihin pääset tästä!

Helander Facebookissa

Myös facebook on oiva paikka nähdä huutokaupaan tulevia esineitä, jo ennen luettelon julkaisua. Julkaisemme Facebook-sivuillamme joka kuukausi oman huutokauppa albumin, johon lisätään esinekuvia laidasta laitaan. Tähän mennessä lisättyihin esinekuviin pääset tutustumaan vaikka tästä!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.