22.02.2017

Kurkistus tulevan huutokaupan koru ja vintage tarjontaan!


Naistenpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja tämän mielessä pitäen Helander etsi edellisen tavaranvastaanoton yhteydessä niin koruja, vintagea kuin muotiakin tulevaan maaliskuiseen huutokauppaan. Kyseisen huutokaupan luettelo julkaistaan koko kauneudessaan tänään perjantaina 24.2., joten eiköhän tutustuta muutamiin kohteisiin vähän lähemmin.

 

 

Klassinen Mulberry

 

Brittiläinen muotijätti Mulberry perustettiin monen yllätykseksi vasta 1970 -luvulla. Yritys tunnetaan parhaiten sen valmistamista kauniista, nahkaisista käsilaukuista mutta sen valikoimaan kuuluvat myös erilaiset asusteet, kengät, sekä sen ensimmäisenäkin tuotteena tunnetut vyöt.

Mulberryn maineen mukaisesti sen laadukkaat, nahkaiset tuotteet ovat myös hyvin englantilaisia. Mulberryn perustajan Roger Saulin suunnittelemat esineet saavatkin inspiraationsa perin englantilaisista harrastuksista ja ajanvietteistä kuten metsästämisestä, kalastamisesta ja savikiekkojen ampumisesta. Yrityksen markkinoille tuomat esineet synnyttivät vuonna 1975 muotimaailmassa termin “Le Style Anglais” (Englantilainen tyyli).

Maaliskuun huutokaupassa (4.3.2017) kohdenumerolla 207 myytävä, upean punainen, nahasta valmistettu satulalaukuksikin kutsuttu kaunotar ei jätä klassisen tyylin ihailijaa kylmäksi. Mulberrya fanittavien kannattaa kurkistaa myös kohdenumerolla 511 myytävää melko kookasta käsilaukkua. 

 

DSC06206.jpgKohde 207, Satulalaukku, nahkaa. Valmistaja Mulberry. 


 

 

Ajaton Hermès 

 

Ranskalainen muotitalo Hermès on tullut aikojen saatossa tutuksi erityisesti sen hevosaiheisista tuotteistaan. Pieni vuonna 1837 perustettu, Pariisilainen liikke on kasvanut vuosien varrella yhdeksi maailman tunnetuimmaksi muotibrändiksi. Nyt sen tuotekokoelmiin kuuluu muun muassa monelle tutut, upein motiivein koristellut silkkihuivit, ikoniset käsilaukut kuten Birkin ja Kelly, kauniit nahkaiset vyöt, Hermèsin logoa kantavat pukukorut, laaja kenkävalikoima sekä miesten ja naisten vaatteita. 

 

DSC08812.jpg

Kohde 505 By Les Rubans Du Cheval silkkihuivi, suunnittelija Joachim Metz, Hermès.

 

Maaliskuun huutokaupassa päästään ihailemaan Hermèsin upeita silkkihuiveja, kun vasaran alle päätyy perästi 7 kpl näitä värikkäitä luomuksia. Tulevan huutokaupan huivitarjonta on muutenkin kattava, sillä huutokaupan on yhteensä 15 isojen muotitalojen kuten Chanelin, Christian Diorin sekä YSL:n huiveja. 

 

 DSC08813.jpg DSC08811.jpg
  

Kohde 224, Brides de Gala silkkihuivi, suunnittelija Hugo Grygkar, Hermès. I Kohde 505 by J. METZ silkkihuivi, suunnittelija Joachim Metz, Hermès.


 

Rohkeutta kevään pukeutumiseen?

 

Kyllä kiitos! Maaliskuun huutokauppa tarjoaa rohkeille pukeutujille oivan mahdollisuuden kevään pikku pakkasia vastaan, sillä tarjolla on monenlaisia takkeja turkiksista ja shaaleista aina nahkatakkeihin ja jakkuihin saakka. 

Brittiläisen muotisuunnittelijan John Gallianon leopardikuosinen jakku tuntuu kädessä ihanan kevyeltä. Galliano on toiminut uransa aikana muun muassa Givenchyn, Christian Diorim sekä Maison Margielan pääsuunnittelijana. Kohdenumerolla 508 myytävä jakku kuuluu John Gallianon nimeä kantavan, vuonna 1988 perustetun muotitalon tuotteisiin. 

 

turkku.jpg kuva-773784-edited.jpg 

Kohde 590, Naisten turkki, koko L.  I Kohde 508, Jakku, suunnittelija ja valmistaja John Galliano.  

 


 

Koruloistoa 

 

Maaliskuun huutokauppa tarjoaa myös mukavan valikoiman koruja. Mukaan mahtuu niin kulta-, hopea- kuin pronssikoruja, timantteja, punakorallia sekä pukukoruja.

 

Kohdenumerolla 1 huutokaupattava kultainen sormus on Veikko Kalevi Piiraisen suunnittelema. Keskustaa koristaa herkullisen värinen turkoosikivi. Sormukseenkin hyvin sointuvat, kohdenumerolla 2 myytävä korvakorupari on valmistettu 14 karaatin kullasta sekä turkoosikivistä.

 

DSC08693.jpg

 DSC08692.jpg 

 

Kohdenumerolla 4 huutokaupattava kookas cocktailsormus on kullasta valmistettu ja sitä koristaa synteettinen spinelli. Sormuksen on valmistanut suomalainen Alppikoru Oy. Jos pitää näyttävistä koruista, niin osuva valinta voisi olla myös kohdenumerolla 14 myytävä, antiikkinen punakorallista valmistettu kaulakoru. 

 

DSC08689.jpg DSC08726.jpg

 

Kiinnostuitko?

 

Maaliskuun huutokaupan luettelo on julkaistu. Luettelo sisältää kaikki tässäkin kirjoituksessa esitellyt korut, sekä noin 1100 muuta kohdetta. Luettelon kautta voi myös jättää ennakkotarjouksia, mikäli huutokauppaan osallistuminen ei onnistu. Ennakko- ja puhelintarjousten jättämiseksi tulee ensin rekisteröityä ja sitten kirjautua sisään Helanderin luetteloon.

Maaliskuun huutokauppa pidetään siis ensi viikon lauantaina 4.3. klo 11 eteenpäin. Kaikki kohteet myydään samana päivänä. Kohteisiin pääsee myös tutustumaan Helanderin näyttöpäiville torstaina ja perjantaina 2-3.3. klo 12-19:00 tai lauantaina 4.3. klo 10-11.00. Tervetuloa mukaan huutokaupan maailmaan! 

 

Huom. Luettelo on nyt julkaistu: 

{{cta(’8c309085-253d-4a9c-bc8b-612a7ec50ed1’)}}

 

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.