02.02.2024Kulta- ja hopea

Korujen postitus kampanjahintaan helmikuun 2024 ajan

Helanderin korukampanja helmikuu 2024

Helmikuun ajan saat ostamillesi koruille postituksen kampanjahintaan – vain 5 € / lähetys. Kampanjahinta on voimassa 2.–29.2.2024 ja koskee yksittäisten korujen lähetyksiä. Suurempien korumäärien postituksesta pyydämme tekemään tarjouspyynnön osoitteessa info@huutokauppahelander.com. Vapaaehtoisen postivakuutettu lähetys -lisäpalvelun hinta on alkaen 35,35 € / lähetys.

Näin mittaat sinulle sopivan sormuksen koon

 

Helanderin huutokaupoista löydät aina valikoiman kauniita vintagekoruja sekä käytettyjä tai käyttämättömiä arvokoruja. Sormuksen ostaminen sovittamatta voi mietityttää, mutta sormuskoon sopivuuden voi onneksi varmistaa helposti myös kotoa käsin. Helpoiten oikean koon selvittäminen onnistuu, kun vertaat ostettavan sormuksen kokoa jo sinulta löytyvän sormuksen kokoon.

  • Mittaa sinulle sopivan sormuksen sisämitan halkaisija.
  • Sisämitan halkaisija on sormuskokosi.
  • Sormuksen tulee olla tarpeeksi tiukka, jotta se pysyy sormessa.

Voit myös mitata sormesi ympärysmitan mittanauhalla tai tulostettavan sormusmitan avulla. Sormen koko vaihtelee vuorokaudenajan ja lämpötilojen mukaan, joten ota tämä huomioon sopivaa kokoa valitessasi. Voit esimerkiksi mitata sormesi aamulla ja illalla (lämpimänä) ja näin saat selville kokosi keskiarvon.

 


Selaile huutokauppojemme koruvalikoimaa tästä!

Rannekoru, kultaa ja granaatteja

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.