14.11.2018

Koe Pohjoismaiden suurimmat antiikkimessut kanssamme!

Koe Pohjoismaiden suurimmat antiikkimessut Helanderin kanssa!

Siirrymme messuille ja sieltä pois yksityisellä bussikuljetuksella. Kuva: Jenny Sirén, Huutokauppa Helander. 

Koe Pohjoismaiden suurimmat antiikkimessut Helanderin ja Matkahaukan asiantuntijoiden kanssa. Varaa matkasi nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 Antikmassan2016_2

Messuilla on nähtävissä upeita näytteilleasettajien sisustamia kokonaisuuksia, aina antiikista designiin. Kuva: Per Myrehed, Obergränsad. 

 

 

Antikmässan (vapaasti suomennettuna antiikkimessut) on Tukholmassa järjestettävä suuri antiikkitapahtuma, joka kerää vuosittain tuhansia kävijöitä ympäri Pohjoismaita sekä Keski-Eurooppaa. Antikmässan on paitsi Ruotsin, myös Pohjoismaiden suurin antiikkitapahtuma.

 

Messut tarjoavat kävijöilleen satoja näytteilleasettajia, kiinnostavia luentoja, ilmaisia asiantuntijakierroksia sekä tietysti kosolti antiikki- ja designesineistöä tutkittavaksi ja ostettavaksi.

 

 

Tukholman antiikkimessutUpeasti sisustetut ja viimeisen päälle harkitut messuosastot saavat katsojan näkemään esineet yksilöinä, mahdollisina kotinsa tulevina show stoppereina. Kuva: Jenny Sirén, Huutokauppa Helander. 

 

Huutokauppa Helander sekä Matkahaukka tarjoavat sinulle räätälöidyn antiikkimatkaelämyksen, yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Luvassa on upeita hetkiä, hyvää seuraa ja tietysti paljon antiikkielämyksiä.

Tänä vuonna sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita kahden räätälöidyn antiikkimatkapaketin väliltä. Matkaamme helmikuussa 2019 järjestettäville messuille nimittäin kahteen otteeseen!

 

Lentäen messuille, laivalla takaisin!

14.–15.2.2019

 

Ensimmäinen antiikkimatkamme ottaa varaslähdön messuille ja lennämme Finnairin siivillä tapahtumapaikalle heti ensimmäisenä messupäivänä, torstaina 14.2.2019. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus olla tutkimassa messujen tarjontaa heti avajaispäivänä. Lisäksi aikaa kierrellä messuilla on runsaasti, sillä palaamme Helsinkiin meriteitse ja lähtö tapahtuu vasta illemmalla. Paluumatkalla on luvassa mm. mahdollisten messulöytöjen arviointia, illallinen, runsas kuohuviiniaamiainen sekä hyvää seuraa. Lue lisää lentäen ja laivalla tehtävästä matkasta, matkaohjelmasta ja hinnasta, klikkaa tästä! 

 

Huom. Tälle matkalle tulee ilmoittautua viimeistään 5.12.2018. 

 

airbus-2389715_1920

Kovasti toivottu lento-laiva yhdistelmämatka on viimein mahdollinen ja voit ottaa varaslähdön messuille yhdessä asiantuntijoiden kanssa! Kuva: Pixabay. 

 

Perinteinen antiikkiristeily

15.–17.2.2019

 

Toinen, perinteisempi ja jo useampana vuonna peräkkäin järjestettävä antiikkiristeily lähtee kohti messuja perjantaina 15.2.2019 Helsingin satamasta ja koko matka taittuu Viking Linen kyydissä, Itämeren laineilla. Luvassa on jälleen tuhti paketti antiikkia, saamme muun muassa nauttia vierailevan luennoitsijan, taidehistorioitsija Katja Weiland-Särmälän luennosta. Lisäksi luvassa on upeat illalliset sekä ihana, runsas kuohuviiniaamiainen. Lue lisää antiikkiristeilystä, hinnasta sekä ohjelmasta, klikkaa tästä!

 

image_bank_exterior_gab_13807-1024x800Kuva: Viking Line.

 

Ilmoittaudu mukaan jo tänään ja varmista paikkasi!

 

Voit ilmoittautua matkoille mukaan puhelimitse, sähköpostitse, käymällä Matkahaukan toimistolla tai täyttämällä sähköisen kaavakkeen näillä verkkosivuilla. 

 

 Toimi kuitenkin pian, sillä paikkoja on rajoitetusti! Matkojen hinnat alkaen 315 € / henkilö. 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.