22.02.2019

Kevät puhaltaa värit keittiöön!

 

Musta ja valkoinen ovat aina tyylikkäitä valintoja, olipa kyse sitten pukeutumisesta, sisustuksen suurista linjoista tai jokapäiväisestä kulutustavarasta kuten astiastoista. Nyt on kuitenkin aika siirtää talvinen juhlakattaus sivuun ja antaa kevätauringon luoda vihreiden, sinisten ja keltaisten lasiastioiden vallattomia heijastuksia seinille!

 

Turkoosi lasi
Turkoosi vie ajatukset Välimeren kesään. Edessä Nanny Stillin Harlekiini-mehulasit, takana keskellä Helena Tynellin Hyrrä-maljakko. Tulossa Helanderin Lauantaihuutokauppaan 2.3.2019.

 

 

Astiastot ja ruokailuvälineet ovat arkisten käyttötavaroiden aatelia. Ne ovat seuralaisiamme aamiaisella, tervehtivät kotiin palaavia välipalannälkäisiä koululaisia, viihdyttävät vieraitamme ja kokoavat perheen ympärilleen vaihtamaan päivän kuulumisia – sanalla sanoen ne ovat palveluksessamme aina astuessamme keittiöön. Kauniista, persoonallisesta astiastosta on siis runsaasti iloa jokaisena päivänä!

 

Helanderin Lauantaihuutokaupassa 2.3.2019 on tarjolla värikkäiden vintage-astioiden ja -aterinten ystäville varsinaisia herkkupaloja. Tässä muutama poiminta jo etukäteen. Luettelo julkaistaan huutokauppaviikon maanantaina.

 

Kartiot

Kaj Franckin leikkisät Kartiot ottavat kattauksen haltuunsa. Tulossa Helanderin Lauantaihuutokauppaan 2.3.2019.

 

 

Bertel Gardberg Red Lion

Bertel Gardbergin aterimet ovat viime vuosina nousseet ennätykselliseen suosioon. Punainen versio 1950-luvun klassikosta kantaa nimeä Red Lion. Tulossa Helanderin Lauantaihuutokauppaan 2.3.2019.

 

 

 Valencia 4 kpl

Ulla Procopén Arabialle suunnittelema Valencia-sarja pörhistelee komeaa nostalgiaa parhaimmillaan. Helanderin Lauantaihuutokaupassa 2.3.2019 on tarjolla meille Valencian ystäville monta kohdetta.

 
 
Nuutajärvi, liköörilasit

Nuutajärven liköörilasien juju on jalassa, joka näyttää yhdessä valossa siniseltä, toisessa taas vihreältä. Kuinka ollakaan, pikkuisen maljan mittasuhteet vastaavat täsmälleen yhden jäätelöpallon tilavuutta! Tulossa Helanderin Lauantaihuutokauppaan 2.3.2019.

 

 

Franck Sointu

Vaikka kevät on parhaimmillaan riehakas, myös pehmeät ja puuteriset värit sopivat heräävään vuodenaikaan. Tässä Kaj Franckin Sointu-sarjan harmonisia sävyjä. Tulossa Helanderin Lauantaihuutokauppaan 2.3.2019.

 

 

Oiva Toikka Luna

Merenvihreänä hehkuva Luna-sarja on Oiva Toikan suunnittelema, valmistaja Nuutajärvi. Tulossa Helanderin Lauantaihuutokauppaan 2.3.2019.

 

 

Vaaleanpunainen Primavera

Maija Isolan Marimekolle suunnittelema Primavera-kuosi kukkii Iittalan astioissa. Sarja on jo nimensäkin puolesta keväisen keittiön kuningatar. Tulossa Helanderin Lauantaihuutokauppaan 2.3.2019.

 

 

Nanny Still Grapponia

Nanny Stillin Grapponia-sarjaa valmistettiin monessa eri värissä. Tuttu röpelöinen pinta tuntuu aina yhtä hauskalta käteen! Tulossa Helanderin Lauantaihuutokauppaan 2.3.2019.

 

 

Helanderin maaliskuun Lauantaihuutokauppa pidetään 2.3. klo 11.00 Helanderin päärakennuksessa (Hernepellonkuja 8–10, 00560 Helsinki). Näyttö on avoinna perjantaina 1.3.2019 klo 12.00–19.00 ja huutokauppapäivänä lauantaina klo 10.00–11.00. Ennakkotarjousten jättö on avoinna luettelon julkaisuhetkestä huutokaupan alkuun saakka.

Tervetuloa!

 

 

Kuvat: Erkki Laine / Huutokauppa Helander

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.