01.06.2018

Käsinsolmittujen mattojen erikoishuutokauppa ja asiantuntijaluento torstaina 14.6.2018

 

Käsinsolmitut matot luento ja erikoishuutokauppa

Kesäkuussa pidettävä mattojen erikoishuutokauppa on ainutlaatuisen hyvä tilaisuus hankkia kotiisi laadukas käsinsolmittu matto. Huutokauppaa edeltää asiantuntijaluento, joka keskittyy käsinsolmitun ja konevalmisteisen maton eroihin. 

 

Suositut mattoluentomme jatkuvat! Kesäkuun luennollaan meklari Mika Sirén keskittyy vain ja ainoastaan käsinsolmittujen ja konevalmisteisten mattojen merkittäviin eroihin. Luennon aikana käymme läpi esimerkiksi mattojen rakenteen, työn jäljen ja monia erilaisia laatutekijöitä.

 

Täbriz-matto

Kuvan käsinsolmitussa Täbriz-matossa on yli puoli miljoonaa solmua neliömetrillä. Miten erotat sen konevalmisteisesta matosta? Tule luennolle, niin tiedät!

 

Tilaisuuden jälkeen klo 19.00 Mika meklaroi erikoishuutokaupan, jossa myydään noin sata varmasti aitoa käsinsolmittua mattoa. Laadukkaan ja kestävän käsityön ystävillä on näin ollen ainutlaatuisen hyvä tilaisuus tehdä erinomaisia löytöjä.

 

Huutokauppaan voi osallistua tarjoamalla kohteista ennakkoon verkkosivuilla julkaistavan huutokauppaluettelon kautta, paikan päällä huutonumeron avulla tai jättämällä puhelintarjouksen. Huutokaupan luettelo julkaistaan sivustollamme maanantaina 11.6. klo 10.00.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

{{cta(’ee1f49e2-4c75-4c62-a6f9-70d642e86d13’)}}

 

Haluatko perustietoa käsinsolmituista matoista? Lataa e-kirjojamme maksutta:

{{cta(’d0a06072-2153-43bf-8749-22bc9ebfb01d’)}}

 

Tervetuloa mukaan!

 

Kuva: Aki Syrjäläinen / Huutokauppa Helander

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.