20.09.2017

Karusoman taidetta Helanderilla 4.–5.10.2017!

Huutokauppa Helander ylpeänä esittää: KARUSOMA -näyttely keskiviikkona ja torstaina 4.–5.10.2017 klo 12-17:00! Tule katsomaan Karusoman uniikkeja ja abstrakteja teoksia!

 

karusoma taide + logo.jpg

 

Abstraktin taiteen taidenäyttelyymme olemme kutsuneet värikkään ja suositun taideyritys Karusoman. Karusoma valmistaa maalauksia, jotka ovat juuri tämän hetken trendeihin sopivia. Teoksia on niin monenlaisia, että varmasti löytyy teos kotiin kuin kotiin!

 

Karusoma

 

Karusoma on suomalainen taideyritys, jonka tarkoituksena on tuoda uniikki maalaustaide kaikkien ulottuville. Karusoma onkin tuonut teoksillaan elämää jo moniin koteihin! Karusoma toimii Helsingin Töölössä, jossa sijaitsevalla studiolla yrityksen perustaja ja omistaja Ville Ruso maalaa myytävät teokset.

 

Karusoman teokset myydään ripustusvalmiina ja niiden hinnat sijoittuvat valtaosin hintaluokkaan 100 – 500 e. Jokainen maalaus on uniikki, käsinmaalattu yksittäiskappale eikä toista samanlaista ole. Kaikki Karusoma-teokset ovat abstrakteja ja niitä on saatavissa lukuisissa eri tyyleissä, väreissä ja kokoluokissa. Karusoma valmistaa myös tilaustöitä, joten jos et löydä valmiista töistä juuri sellaista maalausta kuin halusit, niin ota yhteyttä Karusomaan ja hän tekee maalauksen toiveittesi mukaan!

 

Karusoman studio sijaitsee Helsingissä osoitteessa Urheilukatu 54. Kaikki valmiit teokset ovat siellä nähtävillä. Käydäksesi studiolla sinun pitää varata aika Karusoman verkkosivuilta. Vierailemaan pääsee lähes joka päivä.

 


ville karu.jpg

Kuvassa Ville Ruso, Karusoman perustaja sekä omistaja, kuva otettu Karusoman facebook-sivulta. 


Karusoma esillä studion ulkopuolella!

 

Karusoma-maalauksia ei ole ollut esillä taidenäyttelyissä tai gallerioissa, vaan niitä saa ainoastaan suoraan Karusomalta, joko verkkokaupasta tai studiolta noutamalla. Tähän tulee siis pienimuotoinen muutos kun Karusoma-maalauksia on esillä Helanderilla lokakuussa. Taidenäyttelyn avulla Huutokauppa Helander haluaa tuoda esiin modernia suomalaista taidetta, ja tämä on juurikin sitä mistä Karusoma on tunnettu. Karusoman maalauksia ei myydä huutokaupassa, mutta esille tulevia tauluja voi ostaa suoraan näyttelystä! Tule siis katsomaan mitä on tarjolla!

 

Karusoman teoksia on hankkinut sellaiset yritykset kuin Royal Ravintolat, L’Oreal Finland, Solar Films ja Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy. Mainitsemani yritykset ovat vain osa pidempää listaa. Tämän lisäksi Karusoma on tehnyt tilaustyönä maalauksen muun muassa lumilautaan.

 

Tule katsomaan taidetta, joka on pinnalla nyt ja tulevaisuudessa!

 

IMG_2607.jpg

Kuva: Karusoman työhuoneelta, Kuvaaja Minna Sirén. 


KARUSOMA

Taidenäyttely 4. –5.10.2017

 

  • Huutokauppa Helander
  • Hernepellonkuja 8-10, 00560 Helsinki.
  • Keskiviikko ja torstai 4.-5.10.2017 klo 12:00-17:00.

 

Karusoman teoksen ovat esillä Helanderin lokakuun huutokaupan näytön yhteydessä keskiviikkona ja torstaina 4.-5.10.2017 klo 12:00-17:00. Näyttely on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus. Kaikki näyttelyssä esillä olevat teokset ovat myös myynnissä. Tervetuloa!

                                    karusoma logo.jpg             helander logo.jpg


Teksti: Ville Ruso, Joonas Mutkala

Kuvat: Ville Ruso, Minna Sirén Huutokauppa Helander

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.