21.11.2018

Joulusiivous Helanderilla!

Joulusiivous

Kuluva vuosi lähestyy loppuaan. Marras–joulukuun vaihde on tavallisesti kiireisintä juhlavalmistelujen aikaa, mutta jo muutaman viikon kuluttua on aika hiljentyä nauttimaan joulunajan tunnelmasta. Loppuvuosi on myös hyvä hetki kuluneen vuoden tapahtumien tarkasteluun. Meillä Helanderilla on syytä juhlaan, sillä huutokauppojen määrässä vuosi 2018 on aivan omaa luokkaansa: rikoimme oman ennätyksemme kirkkaasti.

 

Helanderilla on järjestetty vuoden 2018 aikana huima määrä huutokauppoja, joissa yli 20 000 kohdetta on vaihtanut omistajaa. Kahdeksan Kuukausihuutokaupan ja 17 Iltahuutokaupan lisäksi järjestimme syyskauden aikana myös neljä erikoishuutokauppaa. Niiden kautta ostajat löysivät koteihinsa kuvataidetta, hopeaa, antiikkikeskus Fasetin upeaa esineistöä sekä kirjoja ja musiikkia.

Mikä parasta, loppuvuoden aikana näitä huutokauppoja on jäljellä vielä yksi kutakin!

 

Tulossa lähiviikkoina

Ensi viikon keskiviikkona 28.11.2018 Helanderilla pidetään JOULUSIIVOUS. Tässä erikoishuutokaupassamme ovat myynnissä kaikki sellaiset kohteet, jotka eivät loppuvuoden kuluessa ole mahtuneet mukaan Kuukausi- tai Iltahuutokauppoihimme. Tarjolla on etenkin taidetta, mutta myös paljon muuta esineistöä kuten asusteita, työkaluja, mattoja, sisustustavaroita ja astioita. Luettelo julkaistaan maanantaina 26.11.2018 klo 10.00.

Mooses-kuva

Suuressa, iäkkäässä painokuvassa on kuvattuna kohtaus Mooseksen tarinasta. Komea kehys viimeistelee kokonaisuuden. Kohde myydään keskiviikon 28.11.2018 erikoishuutokaupassa.

 

 

Mikäpä olisi upeampi joululahja kuin uniikki vintage-koru tai -kello.

 

Lauantaina 8.12.2018 on vuorossa joulukuun Kuukausihuutokauppa. Tuolloin tarjolle tulee laadukasta design-, keräily- ja hopeaesineistöä, yksilöllisiä huonekaluja ja kotiin lämmintä tunnelmaa luovia valaisimia. Erityistä huomiota saavat tällä kerralla korut

Mikäli itselläsi on sellaista esineistöä, jonka myyntiin jättämistä harkitset, vielä ehdit mukaan! Esineistön vastaanotto joulukuun Kuukausihuutokauppaan päätyy ylihuomenna lauantaina 24.11.2018, jolloin tavaran vastaanotossamme vietetään SUPERPÄIVÄÄ. Lue lisää…

Pionipolku

Pionipolun sinisen talon asukkaat ovat lähteneet jouluostoksille. Nukkekoti myydään lauantain 8.12.2018 Kuukausihuutokaupassa.

 

Heinrich-astiasto

Syvänsinistä ja kultaa yhdistävässä Heinrich-astiastossa on kaikki tarvittava peräti 12 jouluvieraalle. Astiasto myydään lauantain 8.12.2018 Kuukausihuutokaupassa.

 

Paljekamerat

Lauantain 8.12.2018 Kuukausihuutokauppaan tulee tarjolle myös laaja kamerakokoelma sekä merkittäviä valokuvia. 

 

 

Kautemme päättyy keskiviikon 12.12.2018 Iltahuutokauppaan. Vuoden viimeiseen huutokauppaan tulee tarjolle jälleen monenlaista käyttötavaraa ja kodin esineistöä – monenlaisia kuriositeetteja unohtamatta.

 

Tervetuloa myös loppuvuoden huutokauppoihimme tekemään löytöjä!

 

Kuvat: Erkki Laine ja Minna Sirén / Huutokauppa Helander

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.