13.12.2022Huutokaupat

Joulukattaus Design & Classic Sale Helander -huutokaupan aarteilla

Olemme ehtineet viime viikkoina jo tunnelmoida joulua Helanderilla muun muassa joulukattausten kautta. Katoimme joulupöydän Design & Classic Sale Helander -huutokaupan aarteilla ja kokosimme kuvista sekä myytävistä kohteista jouluisen koosteen.

JOULUKUUN Design & Classic Sale Helander -huutokauppaan listattiin hieno kokoelma designkalusteita sekä upeita antiikkiastioita ja kristallilaseja. Innostuimme kokoamaan aarteista joulukattauksen, jossa modernit huonekalut yhdistettiin antiikkiastioihin.

MASON’sin ihana ’Ascot’, 45-osainen ruoka- ja tarjoiluastiasto on 1900-luvun alkupuolelta. Painava, 65 cm korkea kuusihaarainen kynttelikkö on koottu 1800-luvun lopun tai 1900-luvun alun kattokruunun osista. Ensimmäisessä kuvassa taustalla on nähtävissä myös Kalevi Pyykkösen näyttävä kollaasi-asetelma. Ruokaryhmä on puolestaan tanskalainen klassikko. Hans J. Wegnerin suunnittelema pöytä sekä ns. Wishbone-tuolit ovat Carl Hansen & Sønin valmistamia.

Joulupöytä on katettu Design & Classic Sale Helanderin huutokaupan aarteilla. MASON’sin ihana ’Ascot’, 45-osainen ruoka- ja tarjoiluastiasto on 1900-luvun alkupuolelta. Painava, 65 cm korkea kuusihaarainen kynttelikkö on koottu 1800-luvun lopun tai 1900-luvun alun kattokruunun osista. Kukat Kaivokukka Tripla. Kuva: Hanne Peippo, Huutokauppa Helander.

Huutokauppa onkin loistava paikka uniikeille lahjalöydöille. Ostaminen huutokaupasta on yllättävän helppoa, vaikka moni jännittää ensimmäistä huutoaan. Esineiden ostaminen on myös turvallista, sillä jokainen esine on asiantuntijan tarkastama. Esineet listataan aina huolella kaikkine mahdollisine vikoineen. Kohteen arvioimista helpottaa esimerkiksi Helanderin verkkohuutokaupoissa käytössä olevat kuntoluokitukset (katso taulukko alta). Luokitukset on tehty helpottamaan ostajan kohteiden kunnon arvioimista yhdessä kuvien, esinekuvausten ja mahdollisten näyttötilaisuuksien kanssa. Huomioithan kuitenkin, että Huutokauppa Helanderilla myytävä esineistö on lähes aina käytettyä ja usein jo kauniisti ikääntynyttä. Kuntoluokitukset ovat siis suuntaa antavia ja parhaan kuvan esineestä saa tulemalla paikan päälle näyttöön.

 

Kohteiden kuntoluokitukset

10.käyttämätön/uutta vastaava
9.lähes huomaamatonta käyttökulumaa
8.iän mukaista/lievää käyttökulumaa
7.käyttökulumaa/pieniä vikoja
6.huomattavaa käyttökulumaa
5.huomattavaa käyttökulumaa/pieniä vikoja
4.vikoja ja puutteita

Ihastuimme upeaan sormukseen, joka on pian tulossa myyntiin huutokauppaan. Videolla sormusta esittelee markkinointipäällikkö Jenny Sirén. Video: Hanne Peippo, Huutokauppa Helander.

”Huutokaupasta hankittu lahja tai sisutushankinta on myös kestävän kulutuksen periaatteiden mukainen.”

Huutokaupasta hankittu lahja tai sisutushankinta on myös kestävän kulutuksen periaatteiden mukainen. Esineillä on oma historiansa, mikä tekee niistä entistäkin kiehtovampia. Second Hand ja kulutuksen vähentäminen on ollut esillä jo vuosia, ja se on ollut tänäkin vuonna johtavia trendejä. Sisustusesineistön lisäksi huutokauppa on loistava paikka koruhankinnoille. Huutokaupasta koruja ostaessa arvokorun mukana ostaja saa usein myös aitoustodistuksen sekä tiedon korun vakuutusarvosta. Helanderilla on omien asiantuntioiden lisäksi käytössä ulkopuolisia yhteistyökumppaneita. Esimerkiksi kuvissa ja videolla esiintyvä upea helmi- ja timanttisormus on juuri arvioitavana jalokivilaboratoriossa. Sormus tulee kattavan arvioinnin jälkeen myyntiin tammikuun huutokauppaan.

Helena Tynellin vihreät aurinkopullot komeilevat huutokaupan hyllyillä. Toimistokoira Kerttu kulkee ihmisäitinsä, Helanderin johtavan intendentin Hanne Siekkisen mukana töissä joka päivä. Kerttu sai juhlapannan kaulaansa kuvaa varten. Kuva: Hanne Peippo, Huutokauppa Helander.

Inspiraatiota joulukattaukseen

Hae joulukattaukseen inspiraatiota huutokaupasta! Kaikki tämän blogijutun kohteet ovat myynnissä perjantaihin 16.12.2022 saakka verkossa. Pääset selailemaan luetteloa sekä jättämään tarjouksia esimerkiksi tästä. Pääset sinua kiinnostavan kohteen tietoihin suoraan klikkaamalla kuvaa alta.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.