13.09.2017

Ilmianna luotettava pakkaus- ja lähetyspalvelun tarjoaja!

Helander-574422-edited.png

Huutokauppa Helander etsii luotettavaa yrittäjää tai yritystä, joka keskittyisi asiakkaidemme ostoksien pakkaamiseen ja lähettämiseen.

 

Kysyntä esineiden pakkaamiselle ja lähettämiselle on lisääntynyt Helanderin asiakkaiden keskuudessa vuosi toisensa jälkeen. Etsimmekin nyt luotettavaa ja ripeää pakkaus- sekä lähetyspalveluiden tuottajaa. Helanderilla on asiakkaita sekä Suomessa että ulkomailla, joten tulevalla yhteistyökumppanilla tulisi olla kokemusta niin koti- kuin ulkomaan lähetyksistäkin. Tarvittavat pakkaus- ja lähetyspalvelut koskevat pääasiassa pienesineitä. Asiakkaan tarpeista riippuen, kyseessä saatta myös olla isompi esine, kuten astiasto, taulu tai yksittäinen huonekalu. 

Esimerkkejä myydyistä esineistä!

 

Tuleva yhteistyökumppani voi hoittaa esineiden pakkaamisen alustavasti myös Huutokauppa Helanderin tiloissa. Pakkausmateriaali ja auto pitää olla omasta takaa, ja myös vakuutusten (mm. kuljetusvahinkojen varalta) pitää olla kunnossa. Esineiden pakkaaminen- ja lähettäminen tapahtuu huutokauppapäivinä sekä huutokaupan jälkeisinä luovutuspäivinä, esimerkiksi 4.10.-10.10.2017 (poislukien sunnuntai).

 

moniaesineitä-1.jpg

Yrityksen/yrittäjän täytyy:

  • Pakata ja lähettää Suomeen ja ulkomaille
  • Luotettava
  • Ripeä
  • Aikaisempaa kokemusta
  • Omat pakkausmateriaalit
  • Vakuutukset

 

Lisätietoa toiminnastamme ja mahdollisesta yhteistyöstä saat soittamalla numeroon 029-0031950 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@huutokauppahelander.com Otathan yhteyttä viimeistään lauantaina 23.9.2017. Kiitos!

 


Teksti: Joonas Mutkala, Jenny Sirén.

Kuvat: Huutokauppa Helander, Minna Sirén, Aki Syrjäläinen, Erkki Laine.

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.