11.08.2015

Hyvät tilat, parempi mieli!

Huutokauppa Helanderin uudet tilat korkattiin epävirallisesti viime viikonloppuna, kun elokuun huutokauppa toi talon täyteen asiakkaita. Uudet tilamme Helsingin Viikissä ovat selvä parannus entiseen verrattuna, vaikkei uusi kamari ole vielä lopullisessa asussaan. Nykyaikaiset tilat mahdollistavat sujuvamman palvelun ja huutokauppapäivästä voi nauttia rauhallisin mielin. Lue mitä mieltä Meklarimme ja asiakkaamme olivat uusista tiloistamme…

 

WP_20150808_002

Kesäisestä säästä huolimatta, kaikki noin 200 istumapaikkaa täyttyivät asiakkaista. Kuvat Helena Laatio.


 

Tyytyväisiä asiakkaita

”Uudet tilat tuntuvat jo nyt kodikkailta, vaikka ne ovatkin isot” kommentoi Helena Rusanen. Ja tottahan se on, sillä uudella kamarilla on kokoa noin 2000 neliömetrin verran, mikä tekee siitä puolet suuremman kuin vanha huutokauppakamari.  
Reijo Laukka kertoo puolestaan että hänestä: ”Tilat ovat loistavat. Helander on huutokauppakamareista numero yksi, koska yleisö määrää hinnan. Täällä voi tehdä yllättäviä löytöjä. Se pitää mielenkiinnon yllä.”
Juhana Mäki : ”Täällä kaikuu aika lailla”. ”Akustiikkaa voisi helposti parantaa, kun matotkin
ovat täällä puoli-ilmaisia”, vitsaili Mäki.
 

WP_20150808_016

Helena Rusanen, Juhana Mäki ja Reijo Laukka istuskelivat uusin tilojen kahviossa huutokauppapäivänä. Kuvat Helena Laatio.


Omistajien terveiset

”Asiakkaat ovat ottaneet uudet tilat hyvin haltuun ja olleet iloisia muutoksesta. Olemme saaneet paljon onnitteluja ja positiivista palautetta.” kertoo Merja Sirén, toinen Huutokauppa Helanderin omistajista. 
 
Meklarimme Mika sanoo puolestaan elokuun huutokaupan olleen tarpeeseen tullut harjoitus, jonka jälkeen parannuksien tekeminen on huomattavasti helpompaa. ”Aiomme esimerkiksi siirtää meklarinkoroketta toiseen paikkaan, jotta saliin saadaan entistäkin enemmän istumapaikkoja. Lisäksi aiomme parantaa akustista kokemusta vähentämällä ison salin kaikua ja keskittyä entistä enemmän huutokaupan viihtyvyyteen, joka toivon mukaan vaikuttaa myös asiakkaidemme huutokauppakokemukseen positiivisesti”
 
Mika kertoi myös, että saliin tulee jäähdytyslaitteita ja että laitamme vielä opasteita sisälle ja ulos ennen Grand Opening -tapahtumaa! Kuumuus ja äänen kaikuminen olivatkin isoimmat ongelmat kenraaliharjoitus-huutokaupan aikana.
 
Molemmat omistajat ja koko henkilökunta haluavat kiittää teitä arvoisat asiakkaamme kärsivällisyydestänne, parannusehdotuksistanne sekä iloisesta mielestänne!
 
Hernepellonkuja kiittää!

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.