09.05.2023Huutokaupat

Hyväntekeväisyyshuutokauppa – Tuotot ohjataan Ukrainaan ambulanssien hankintaan

Hyväntekeväisyyshuutokauppa: Tuotot huutokaupasta ohjataan Ukrainaan ambulanssien hankintaan

Huutokauppa Helander on mukana avustamassa Ukrainalaisten yhdistys Suomessa Ry:n ambulanssikeräyksessä huutokauppaamalla taideteoksia yksityisestä kokoelmasta. Helander ei peri myydyistä kohteista ostajan tai myyjän provisiota, vaan tuotot huutokaupasta ohjataan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen.

Taideteokset myydään Helanderin 24/7 jatkuvan verkkohuutokaupan kautta. Teokset tulevat myyntiin 9.5. ja huutokauppa sulkeutuu sunnuntaina 21.5. Tunnistat hyväntekeväisyyskohteet Ukrainalaisten yhdistys Suomessa Ry:n logosta.

Siirry verkkohuutokauppaan tästä

 

 

Ambulanssikeräys

 

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa Ry:n (UYS) tavoitteena on kerätä 14.04–31.05.2023 välisenä aikana 100 000 € ambulanssien hankintaan ja niiden varusteluun. Tuotot yhteistyössä Helanderin kanssa toteutetusta huutokaupasta ohjataan lyhentämättöminä ambulanssikeräykseen.

Ambulanssien tarve on Ukrainassa suuri, varsinkin sodan eturintamalla. Tällä hetkellä monia loukkaantuneita evakuoidaan ja hoidetaan käyttäen tavallisia siviiliautoja, jotka eivät sovellu kriittisesti haavoittuneiden kuljetukseen, ja joissa ensiavun antaminen on haastavaa. Ukrainalaisten yhdistys Suomessa Ry kerää rahaa, jotta sodan eturintamalle voidaan toimittaa ambulansseja nopeuttamaan ja helpottamaan ensiavun yksiköiden työtä ihmishenkien pelastamisessa.

Lue lisää keräyksestä täältä

Protesters on demonstration against russian war in Ukraine. Holding posters Support Ukraine, save peace in Europe and Ukrainian flags. Helsinki, Finland, 5.03.2022

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa Ry (UYS)

 

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa Ry (UYS) on perustettu vuonna 1997 Helsingissä. Yhdistyksen tavoitteina ovat Suomessa asuvien ukrainalaisten yhdistyminen ja edustaminen, ukrainalaisen kulttuurin saavutusten säilyttäminen sekä Ukrainan tunnetuksi tekeminen laajalle yhteisölle.

UYS on tehnyt Venäjän laajamittaisen hyökkäyssodan aikana valtavasti humanitaarista työtä yhteistyössä monien järjestöjen kanssa. UYS:n avustuskeskukset ovat auttaneet noin 20 000 sodasta paennutta ukrainalaista täällä Suomessa. Yhdistyksellä on laaja verkosto paikallisia partnereita Ukrainassa, joiden kautta eri puolille Ukrainaa on toimitettu muun muassa aggregaatteja ja lääkintälaitteet sairaaloille, ruokaa, kamiinoita rintaman lähellä sijaitsevien kylien asukkaille, vaatteita ja tarvikkeita orpokoteihin sekä autoja ja työkaluja kansalaisjärjestöille.

Autaukrainaa

Haluatko auttaa muilla tavoin?

 

Ymmärrämme hyvin, että kaikki meistä eivät halua ostaa tavaraa voidakseen auttaa. Voit auttaa ambulanssikeräyksessä myös lahjoittamalla rahaa suoraan yhdistykselle.

Lahjoita haluamasi summa MobilePay:llä, tilisiirrolla tai verkossa Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:lle osoitteessa https://ukrainians.fi/lahjoitukset.

Tili: Humanitäärinen apu
FI65 1544 3000 2751 93, viite: 1404236

Rahankeräyslupa
RA/2022/388

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa Ry: Ambulanssikeräys

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.