09.02.2017

Huutokauppa Helander tutkii alan trendejä – tule mukaan vaikuttamaan!

Mitä tulee huutokaupan alan muutosten tutkimiseen koemme, että kaupungin parhaat näköalapaikat löytyvät sieltä mistä sinäkin, eli asiakkaidemme luota. Toivommekin, että olisit myös nyt vaikuttamassa tulevaan ja ottaisit osaa juuri julkaisemaamme kyselytutkimukseen.

 

parhaat.png

 

Huutokauppa Helander julkaisi 9.2. hieman yli kaksikymmentä kohtaa sisältävän kyselytutkimuksen, jonka tarkoituksena on pyrkiä selvittämään ostajien tämän hetkisiä toiveita. Ostotoiveiden lisäksi kyselyllä pyritään kartoittamaan alan vallitsevia trendejä. Tieto hyödyttää huutokauppakamarin lisäksi niin ostajia kuin myyjiäkin:

 

– Helanderin yksi tärkeimmistä arvoista on asiakkaidemme tyytyväisyys. On ensisijaisen tärkeää ymmärtää mikä tai mitkä asiat kiinnostavat ostajiamme, sillä vain siten pystymme vastaamaan tarjontaan ja kasvattamaan alaa. Ja tietysti mitä enemmän ala kasvaa, sitä paremmaksi muuttuu myös tarjonta. Myyjiä tieto hyödyttää siinä mielessä, että he saavat realistisen kuvan siitä mikä myy juuri nyt.

 

 

”On ensisijaisen tärkeää ymmärtää mikä tai mitkä asiat kiinnostavat ostajiamme, sillä vain siten pystymme vastaamaan tarjontaan.”

 

 

Huutokauppa Helander ei halua nojata trendien ja markkinoiden analysoimisessa vain asiantuntijoidensa tietoihin. -Vaikka asiantuntijamme ovat aallon harjalla niin historian kuin trendienkin suhteen, koemme ettei markkinoiden analysoiminen ole mahdollista pelkästään sisältäpäin lähtevästä näkökulmasta, toteaa kyselytutkimuksen koonnut Jenny Sirén.

 

Ota siis sinäkin siis osaa juuri julkaistuun kyselytutkimukseemme, ja ole mukana vaikuttamassa huutokauppojen tulevaisuuteen! Trendejä ja ostajien mieltymyksiä tutkiva kysely on avoinna 9.2.-16.2.2016. Kyselyyn voi osallistua verkkosivujen kautta, esimerkiksi tästä: https://fi.surveymonkey.com/r/VJVT2VV


 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.