16.08.2023Antiikki

Helanderin viikoittaiset arviointipäivät Turussa

Huutokauppa Helander

Löytyykö kodistasi perintöesine tai mökkisiivouksen yhteydessä löytynyt kiinnostava tavara, jonka arvoa et tiedä? Onko kyseessä aarre vai rihkama? Tuo esineesi arvioitavaksi Huutokauppa Helanderin arviointipäiville Turkuun.

 

Huutokauppa Helander järjestää 26.8.–23.9.2023 välisenä aikana kerran viikossa Turussa arviointipäivän, mikä tarjoaa oivan mahdollisuuden Turun seudulla liikkuville saada ammattilaisen arvio kotoa löytyvistä aarteista. Esineitä ovat paikan päällä arvioimassa viikonlopusta riippuen Helanderin toimitusjohtaja Mika Sirén, johtava intendentti Hanne Siekkinen sekä intendentit Petri Parikka ja Aki Syrjäläinen.

Arviointitapahtumaan voit saapua paikalle ilman ennakkovarausta ja esineiden arviointi tapahtuu saapumisjärjestyksessä. Arviointi on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään. Jos toivot kokonaisen irtaimiston arviointia, voit varata alta löytyville päivämäärille myös kotikäynnin. Ota yhteyttä täältä!

Turun arviointipäivien aikana myyntiin jätetyistä kulta- ja hopeaesineistä veloitetaan vain 10 % provisio sekä 10 euron suuruinen käsittelymaksu. 

Huutokauppa Helanderin toimitusjohtaja Mika SIren

Helanderin toimitusjohtaja Mika Sirénillä on huutokauppa-alasta ja esineiden arvioinnista vuosikymmenten kokemus.

Arviointipäivät järjestetään osoitteessa: Puutarhakatu 21, 20100 Turku.

Tapahtumien ajankohdat löydät alta:

26.8. lauantai, klo 12–16 

2.9. lauantai, klo 12–16

8.9. perjantai, klo 12–16

15.9. perjantai, klo 12–16

23.9. lauantai, klo 12–16

Arviointipäivät järjestetään Taimi II:n tiloissa, Puutarhakatu 21:ssa, joka sijaitsee aivan Turun keskustassa, rautatieaseman tuntumassa. Paikalle pääset helposti omalla autolla tai julkisilla. Aivan rakennuksen edessä on parkkitilaa rajoitetusti, joten huomioithan tämän tuloasi suunnitellessa.

Mitä voin tuoda arvioitavaksi?

 

Arvioitavaksi voit tuoda minkä tahansa esineen, jonka arvo sinua kiinnostaa. Intendenttimme ovat paikalla vuoroviikoin ja arviointipäivät on jaoteltu teemoihin heidän erityisalojensa mukaan. Voit kuitenkin tulla paikalle arvioituttamaan valitsemasi esineen itsellesi sopivana ajankohtana.

 

Teema-arviointipäivät:

26.8. Korut ja jalometallit

2.9. Korut ja jalometallit

8.9. Huonekalut ja valaisimet

15.9. Lasi, keramiikka ja pienesineet

23.9. Korut ja jalometallit

Tapahtuman sujuvuuden varmistamiseksi, pyydämme tuomaan arvioitavaksi yksittäisiä esineitä. Jos toivot arvioita useammalle esineelle tai esimerkiksi suurikokoisille huonekaluille, suosittelemme varaamaan kotikäynnin tai etäarvioinnin. Voit varata arviointikäynnin tai etäarvioinnin Turussa ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystietomme löytyvät täältä!

Kulta- ja hopeaesineiden kampanja 9.9.–28.10.2023

 

Kulta- ja hopeaesineiden myynti alennetulla provisiolla

 

Löytyykö sinulta koruja, hopeaa tai kultaesineitä, joiden myymistä olet miettinyt? Nyt voit myydä kotoasi löytyvät aarteet kampanjahintaan, sillä Turun arviointipäivien aikana myyntiin jätetyistä kulta- ja hopeaesineistä veloitetaan vain 10 % provisio sekä 10 euron suuruinen käsittelymaksu. Normaalisti Helander perii myydyistä esineistä 25 % provision sekä 10 euron vasaramaksun.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.