19.09.2017

Helanderin matkapäiväkirja – osa 1: Viszlát Helsinki, helló Budapest!

2.png

Helanderin lukijamatka suuntaa Unkarin pääkaupunkiin Budapestiin. Budapest on tunnettu mm. sen keskellä virtaavasta Tonavasta sekä kahdesta puolestaan, Budasta ja Pestistä. Mutta tiesitkö, että tämä ikivanha kylpyläkaupunki pumppaa edelleen päivittäin yli 56 miljoonaa litraa vettä, sen 118 lähteestä sekä porausreiästä!

 

Huomenna se alkaa, nimittäin Helanderin yhteistyössä Matkahaukan kanssa järjestämä lukija- ja antiikkimatka, upeaan ja historialliseen Budapestiin! Vierailemme mitä kiinnostavimmissa kohteissa, aina paikallisista antiikkimarkkinoista, Sisustettu Helanderilla -blogisarjastakin tuttuun barokkipalatsiin saakka. Kirjoitan seikkailustamme matkapäiväkirjaa, joka julkaistaan täällä Aarre-blogissa jokaisen reissupäivän päätteeksi. Tulethan siis mukaan matkalle, sillä unohtumaton seikkailu odottaa! 


 

Huomenna se tosiaan alkaa, Helanderin Aarre-blogin antiikki- ja lukijamatka Budapestiin sekä sen lähiympäristöön. Kuten jo mainitsinkin, luvassa on mitä mielenkiintoisin seikkailu, ihanine kohteineen! Olemme reissussa perjantaista 22.9. lähtien, aina maanantaihin 25.9. saakka. Luvassa on siis ainakin viisi kirjoitusta, joiden kautta sinäkin pääset mukaan seikkailuihin.

 

Onko sinulla antaa vinkkejä, tai haluatko jakaa omia kokemuksiasi kansamme? Kaikki Budapestin antiikkimarkkinoihin sekä nähtävyyksiin liittyvät tunnelmoinnit ovat enemmän kuin tervetulleita. Jätä terveisesi, vinkkisi tai oma kokemuksesi alla olevaan komenntikenttään!

 

Kirjoitan matkastamme päiväkirjamaisen blogisarjan, jota voi tosiaan seurata täältä Helanderin Aarre-blogista. Kannattaa ehdottomasti tilata blogi omaan sähköpostiin, niin yksikään juttu ei mene ohi silmien! Voit valita, kuinka usein haluat saada tiedon blogin uusimmista jutuista. Vaihtoehtoinasi ovat: aina julkaistaessa, päivittäin ja viikon tai kuukauden ajalta koottuna. Valintasi perusteella lähetämme uusimmat juttumme suoraan antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa voit lukea ne joko suoraan tai siirtyä nauttimaan teksteistä blogimme puolelle. Mikäli olet kiinnostunut seuraamaan matkapäiväkirjaani, kannattaa sinun valita tilausvaihtoehdoista ensimmäinen (aina julkaistaessa). Näin saat viestin heti, kun uusin juttu on luettavissa! Tilaa blogi tästä tai oikeassa  reunassa olevan kaavakkeen kautta!

 

Seikkailu alkakoot, joten ei muuta kuin Viszlát Helsinki ja helló Budapest. Huomenna jatketaan!


 

 Matkassa mukana: 

HELANDER.png            matkahaukka_logo.png

 

Teksti: Jenny Sirén

BeautyPlus_20160916210925_save.jpg 

Jenny Sirén on Huutokauppa Helanderin Aarre-blogia pitävä, pitkään huutokaupan alalla mukana ollut yrittäjä. Jennyn kiinnostuksen kohteisiin kuuluu antiikin ja designin lisäksi, matkustaminen, arkkitehtuuri, taide ja kulttuuri. Voit lukea Sirénin aiempia kirjoituksia mm. huutokauppojen tarjonnasta, tästä blogisa!


 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

 

{{cta(’655aafce-3dc7-4250-a237-8ab210ae2321’)}}

 

{{cta(’521d2c53-bc2c-48b4-a4ac-016e1fbe7a64’)}}

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.