02.12.2019

Helanderin jouluarvonta muumimukien ystäville on päättynyt!

 

Helanderilla on ollut hieno muumivuosi 2019! Sadat Muumilaakson asukkaat ovat löytäneet meillä uuden kodin niin mukien, astioiden ja aterimien, figuriininen, keräilyesineistön kuin painotuotteidenkin muodossa. Nyt uutta omistajaa kaipasi kuvan Moomin Valley Park Japan -muki. Arvonta on päättynyt 18.12.2019 klo 10.00.

 

Moomin Valley Park mug

Mukin voittajaksi arvottiin Tiia Leppäkoski Turun seudulta. Helander onnittelee!

 

 

Japanin Hannossa sijaitsevaa Moomin Valley Park -teemapuistoa varten valmistettua virallista mukia ei saa ostettua mistään muualta kuin kyseisestä puistosta. Helanderilla tällainen kuitenkin sattui olemaan, joten arvoimme sen kaikkien halukkaiden muumimukien ystävien kesken.

 

Osallistuminen oli mahdollista Facebookissa:

Facebook_iconArvonta oli käynnissä Helanderin Facebook-sivulla.

 

Osallistuminen oli mahdollista myös sähköpostitse:

  1. Kirjoita meille, minkä muumiaiheisen esineen muistat nähneesi Helanderin luetteloissa viimeksi.
  2. Liitä mukaan yhteystietosi.
  3. Lähetä viesti osoitteeseen tiedotteet@huutokauppahelander.com

 

Kilpailu päättyi 18.12.2019 klo 10.00. Onnittelemme Tiiaa voitosta!

 

Muumiperhe

Muumiperhe Leo Tykkyläisen figuriineina. Pikkuisten, 1950-luvulla syntyneiden
keramiikkahahmojen kappalehinta liikkuu juuri nyt 150 euron tietämillä.

 

Muumimuki-Muumipeikko-Unelmoi-Moomin-Mug-Moomintroll-Daydreaming-325x267

Muumipeikko unelmoi -mukin tämänhetkinen hinta-arvio liikkuu yli 1500 eurossa.

 


Arvonnan säännöt:

 

1. Kilpailun järjestäjä

Yesterdays Finland Oy / Huutokauppa Helander, Hernepellonkuja 8-10 00560 Helsinki. Y-tunnus 24556361, info(a)huutokauppahelander.com, puh. 029 0031950

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt sekä Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Kampanjan järjestäjän tai palveluksessa olevien henkilöillä ei ole oikeutta osallistua Helanderin kilpailuihin. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

 

3. Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu.

 

4. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisessa säännöissä ilmoittaessa arvottavissa palkinnoissa.

 

5. Palkinnon luovutus

Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajan nimen kilpailun päädyttäessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon sisään kilpailun päättymisestä, voittajan oikeus palkintoon raukeaa.

 

6. Muut ehdot

Kilpailujen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Huutokauppa Helanderista riippumattomien palvelujen, kuten Facebook, Twitter, YouTuben, Instagramin tai vastaavien palveluiden käyttöehtoja. Huutokauppa Helander pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Huutokauppa Helanderin sivuilla.

 

7. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei kerätä talteen, mutta ne jäävät näkymään julkisesti kisajulkaisun yhteyteen. Kilpailut ja arvonnat eivät ole Facebookin tai muun sosiaalisen median / yrityksen sponsoroima, suositelma, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin ulkopuolisen käyttöön.

 

Osallistumalla kilpailuihin tai arvontoihin sitoudut noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

 

Kuvat: Huutokauppa Helander

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.