09.12.2022Huutokaupat

Helanderin henkilökunnan joulun huutokauppapoiminnat

Mika Sirén esittelee huutokauppapoimintojaan.

Helanderilla on tällä hetkellä käynnissä useita huutokauppoja aina Design & Classic Sale Helander-huutokaupasta jatkuvaan verkkohuutokauppaan. Esinetarjontaa on siis runsaasti yli 1000 kohteen verran! Mutta mitä alan ammattilainen valitsisi tästä esinemäärästä suosikikseen? Pyysimme myös henkilökuntaa valitsemaan huutokaupan esineistä omat suosikkinsa!

HUUTOKAUPAN arki on nopeatempoista. Silti kiehtovat esineet ja niiden taustalla olevat tarinat jäävät usein myös henkilökunnan mieleen. Huutokaupan luetteloissa on lukuisia hienoja lahja-ideoita, mutta tällä kertaa päätimmekin nostaa Helanderin huutokaupan työntekijöiden suosikkeja avoinna olevista huutokauppaluetteloista.

Helanderin meklari ja toimitusjohtaja Mika Sirén esittelee englantilaisia tinasotilaita alkuperäispakkauksessaan. W. BRITAIN, die-cast scale models, Types of the British Army, nro 53. Kuva: Hanne Peippo, Huutokauppa Helander.

Lempiesinettä kysyttäessä, Helanderin meklari ja toimitusjohtaja Mika Sirén esittelee useita mielenkiintoisia esineitä myynnissä olevista kohteista. Kirje vuodelta 1852 on Viipurin kaupunginarkkitehdin käsialaa, valokuvat sota-ajalta esittävät kotijoukkoja paketoimassa lahjoja rintamalle ja yhtenä kokonaisuutena on tsaari Nikolai II allekirjoitus, vieraskirja ja mustekynä vuodelta 1915.

–Etenkin näinä aikoina tämän kaltaisten sotakuvien herkkyys käy selväksi. Ja se on huutokaupassa juuri hienointa, tarinat ja ihmiset esineiden takana,  Sirén lisää.

Helanderin toimitusjohtaja Mika Sirén esittelee suosikkikohteitaan tämän hetken huutokaupoista. Kuva: Hanne Peippo, Huutokauppa Helander.

”Etenkin näinä aikoina tämän kaltaisten sotakuvien herkkyys käy selväksi. Ja se on huutokaupassa juuri hienointa, tarinat ja ihmiset esineiden takana”

Helanderilaisten huutokauppapoiminnat

Huutokauppa Helanderilla työskentelee useita eri alan ammattilaisia, osa on juuri tullut taloon ja jotkut ovat olleet alalla jo vuosikymmeniä. Mutta mikä saa huutokauppa-alan ammattilaisen mielenkiinnon heräämään, kun joka päivä on tarjolla useita satoja, ellei tuhansia esineitä? Kysyimme asiaa Mika Sirénin lisäksi kaikilta Helanderilaisilta ja tässä on heidän valintojaan:

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.