21.06.2017

Helanderin #GoGreenWithAuction Instagram-kilpailun voittaja on selvinnyt!

2.png

Helanderin perustamisperiaate oli se, että kaikilla pitäisi olla oikeus kauniisiin ja kestäviin esineisiin. Huutokaupasta voit ostaa ekologisesti sekä auttaa planeettaamme. Näistä samoista syistä aloitimme Instagram-kilpailun nimeltä #GoGreenWithAuction. Pyysimme osaanottajia lisäämään Instagram tileilleen värikäitä ja luovia kuviaa ”Second Handina”, eli käytettynä ostetuista esineistä ja nyt kilpailun voittaja on selvillä!


Kilpailuun otti osaa huimat 210 kuvaa. Raati valitsi voittajan äänestämällä, parhaiden kuvien joukosta. Voittajaksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen tunnelmallinen, tumma ja jopa mystinen sisustuskuva kierätettyine esineineen. Upea voittajakuva edustaa monia niitä asioita joita me haluamme yrityksenä ajaa eteenpäin.

 

You gotta say it with flowers
Kuva: @ninaeloisa, Instagram. Kuvan tuoli on ostettu aikanaan Helanderilta. 
 
 
Huutokauppa Helander onnittelee @ninaeloisaa voitosta! Voittaja palkitaan Huawein P10, kaksoiskameralla varustetulla puhelimella!
 
 

 Tarkastele kisan upeaa kuva-antia tästä: 

 

1.png

3.png’ 2.png

 

Osallistu Helanderin uuteen, Facebookissa meneillä olevaan kuvakilpailuun ja voita käsinsolmittu Belutch-matto. Klikkaa tästä!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.