02.01.2024Tapahtumat

Helanderin arviointitilaisuudet Turussa alkuvuodesta 2024

Huutokauppa Helanderin kevään 2024 arviointitilaisuudet Turussa

Etsimme nyt esineitä tuleviin huutokauppoihimme – tuo kotisi aarteet arvioitavaksi Huutokauppa Helanderin arviointipäiville Turkuun!

 

Huutokauppa Helander järjestää nyt alkuvuodesta Turussa kolme arviointitilaisuutta: 26.1., 1.3. sekä 5.4.. Nyt jos koskaan on siis oiva mahdollisuus Turun seudulla liikkuville saada ammattilaisen arvio kotoa löytyvistä aarteista. Esineitä ovat paikan päällä arvioimassa ajankohdasta riippuen Helanderin toimitusjohtaja Mika Sirén, johtava intendentti Hanne Siekkinen sekä intendentit Petri Parikka ja Aki Syrjäläinen.

Arviointitapahtumaan voit saapua paikalle ilman ennakkovarausta ja esineiden arviointi tapahtuu saapumisjärjestyksessä. Arviointi on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään. Jos kyseessä on esimerkiksi suurikokoinen huonekalu, voit tuoda arviointitilaisuuteen kuvia esineestä. Jos taas toivot kokonaisen irtaimiston arviointia, voit varata alta löytyville päivämäärille myös kotikäynnin. Ota yhteyttä täältä!

Voit myös lähettää kuvia esineistä kuten huonekaluista nettisivuiltamme löytyvän arviointilomakkeen kautta. Huom! Arviointilomakkeen käyttö edellyttää asiakastilin luomista nettisivuillamme.

Myyntiin jätetyistä kulta- ja hopeaesineistä veloitetaan 8.1.2024 alkaen vain 12,5 % provisio sekä 10 euron suuruinen käsittelymaksu. 

Huutokauppa Helanderin intendentit sekä toimistokoira Kerttu

Arviointitilaisuuksissa paikan päällä Helanderin toimitusjohtaja Mika Sirén sekä intendentit Aki Syrjäläinen, Hanne Siekkinen ja Petri Parikka.

Arviointipäivät järjestetään osoitteessa: Puutarhakatu 21, 20100 Turku.

Tapahtumien ajankohdat löydät alta:

26.1. perjantai, klo 12–16

1.3. perjantai, klo 12–16

5.4. perjantai, klo 12–16

 

Arviointipäivät järjestetään Taimi II:n tiloissa, Puutarhakatu 21:ssa, joka sijaitsee aivan Turun keskustassa, rautatieaseman tuntumassa. Paikalle pääset helposti omalla autolla tai julkisilla. Aivan rakennuksen edessä on parkkitilaa rajoitetusti, joten huomioithan tämän tuloasi suunnitellessa.

Mitä voin tuoda arvioitavaksi?

 

Arvioitavaksi voit tuoda minkä tahansa esineen, jonka arvo sinua kiinnostaa. Suuremmat esineet ja esinekokonaisuudet voimme tulla arvioimaan kotikäynnillä, joita voit varata arviointipäivien päivämäärille. Tiedustele arviointikäyntiä soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 029 003 1950.

 

Ostajiamme kiinnostavat tällä hetkellä

  • Kulta- ja hopeaesineet (korut, kellot, design-hopea, myös sekalaiset kulta- ja hopeaesineet)
  • 1900-luvun puolivälin messinkiset valaisimet, myös ilman tunnettua suunnittelijaa
  • Suomalainen ja skandinaavinen design. Arvostettuja suunnittelijoita ovat mm: Alvar Aalto, Tapio Wirkkala, Lisa Johansson-Pape, Paavo Tynell, Björn Weckström, Nanny Still, Birger Kaipiainen, Eero Aarnio ja Gunnel Nyman.
Paavo Tynelllin messinkinen valaisin, Dora Jungin tekstiili
Itamainen-kahvikannu-hopeaa-leima-S.T.

Kulta- ja hopeaesineiden myynti alennetulla provisiolla

 

Löytyykö sinulta koruja, hopeaa tai kultaesineitä, joiden myymistä olet miettinyt? Etsimme nyt tuleviin huutokauppoihimme myyntiin jalometalliesineitä, kuten koruja, kelloja, design-hopeaa, aterimia sekä mitaleja ja kolikoita. Voit myydä kotoasi löytyvät aarteet alennetuin hinnoin, sillä veloitamme myyntiin jätetyistä kulta- ja hopeaesineistä 8.1.2024 alkaen vain 12,5 % provision sekä 10 euron suuruisen käsittelymaksun. Normaalisti Helander perii myydyistä esineistä 25 % provision sekä 10 euron vasaramaksun.

Lue lisää Helanderilla myymisestä täältä!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.