01.02.2024Tapahtumat

Helander vierailee Hämeenlinnassa – tuo esineesi asiantuntijan arvioitavaksi!

Helanderin Arviointitilaisuudet Kevät 2024

Kiinnostaisiko saada asiantuntijan arvio esineestäsi, mutta Helsinkiin on matkaa? Ei hätää, Helanderin asiantuntijat tulevat lähellesi ja ottavat esineistöä vastaan Hämeenlinnassa Ikimetsäpuodilla perjantait 9.2., 16.2. ja 23.2.2024.

 

Haemme myyntiin tuleviin huutokauppoihimme koruja, kultaa ja hopeaa, taidelasia ja -keramiikkaa sekä designia. Paikan päällä tapaat Helanderin koruihin erikoistuneen johtavan intendentin Hanne Siekkisen sekä taidelasiin ja keramiikkaan sekä muihin pienesineisiin erikoistuneen intendentti Petri Parikan.

Arviointitapahtumaan voit saapua paikalle ilman ennakkovarausta ja esineiden arviointi tapahtuu saapumisjärjestyksessä. Arviointi on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Voit jättää esineistöä heti myyntiin asiantuntijoillemme, jotka pakkaavat ja kuljettavat esineet huutokauppaan luettelointia varten Helanderin toimipisteelle Helsinkiin.

Jos kyseessä on esimerkiksi suurikokoinen huonekalu, voit tuoda arviointitilaisuuteen kuvia esineestä. Jos taas toivot kokonaisen irtaimiston arviointia, voit varata alta löytyville päivämäärille myös kotikäynnin. Ota yhteyttä täältä!

Voit myös lähettää kuvia esineistä kuten huonekaluista nettisivuiltamme löytyvän arviointilomakkeen kautta. Huom! Arviointilomakkeen käyttö edellyttää asiakastilin luomista nettisivuillamme.

Kulta- ja hopeaesineiden provisio on 12,5 % + 10 euron suuruinen käsittelymaksu / myyntikohde.

Huutokauppa Helanderin intendentit 2024

Helanderin asiantuntijat Mika Sirén, Hanne Siekkinen, Aki Syrjäläinen ja Petri Parikka. Hämeenlinnan arviointitilaisuuksissa tapaat Hannen ja Petrin.

Luonnonperintösäätiön Ikimetsäpuoti

 

Helanderilla on ilo jatkaa taidehuutokaupoista lähtenyttä yhteistyötä Luonnonperintösäätiön kanssa. Hämeenlinnan arviointitilaisuudet järjestetään Luonnonperintösäätiön Ikimetsäpuodilla, joka sijaitsee keskeisellä paikalla linja-autoaseman vieressä osoitteessa Sibeliuksenkatu 2, 13100 Hämeenlinna. Helanderin asiantuntijat ovat paikalla perjantait 9.2., 16.2. ja 23.2. puodin aukioloaikoina klo 10–16.

Vuonna 1995 perustettu Luonnonperintösäätiö suojelee lahjoitusvaroin suomalaista luontoa, erityisesti uhanalaista luonnonmetsää. Luonnonperintösäätiön Ikimetsäpuoti on kauppapaikka, joka myy Luonnonperintösäätiölle lahjoitettuja taide- ja arvoesineitä sekä muita tukituotteita.

 

 

 

 

Mitä voin tuoda arvioitavaksi?

 

Arvioitavaksi voit tuoda minkä tahansa esineen, jonka arvo sinua kiinnostaa. Suuremmat esineet ja esinekokonaisuudet voimme tulla arvioimaan kotikäynnillä, joita voit varata arviointipäivien päivämäärille. Tiedustele arviointikäyntiä soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 029 003 1950.

 

Ostajiamme kiinnostavat tällä hetkellä

  • Kulta- ja hopeaesineet (korut, kellot, design-hopea, myös sekalaiset kulta- ja hopeaesineet)
  • 1900-luvun puolivälin messinkiset valaisimet, myös ilman tunnettua suunnittelijaa
  • Suomalainen ja skandinaavinen design. Arvostettuja suunnittelijoita ovat mm: Alvar Aalto, Tapio Wirkkala, Lisa Johansson-Pape, Paavo Tynell, Björn Weckström, Nanny Still, Birger Kaipiainen, Eero Aarnio ja Gunnel Nyman.
Messinkivalaisin-Ilmari-Tapiovaara-Alvar-Aalto

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.