04.11.2022Huutokaupat

Helander huutokauppaa jääkiekkoleijonien Jopo-pyörät – Tuotot suunnataan hyväntekeväisyyteen

Huutokauppa Helander ja SOS-Lapsikylä järjestävät yhteisen hyväntekeväisyyshuutokaupan. Myytävänä on neljä kappaletta jääkiekkoleijonien Jopo-polkupyöriä. Pyöristä saadut tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä SOS-Lapsikylän Unelmista totta-hankkeeseen, jonka avulla tuetaan vähävaraisten perheiden kouluikäisten lasten liikuntaharrastuksia. Huutokauppa pidetään verkossa 1.–13.11.2022

Jopojen lähtöhinta on 390 euroa / pyörä, ja ostaja ei maksa vasarahinnan lisäksi normaalisti veloitettavia muita kuluja, kuten provisiota. Huomaathan, että pyörät ovat laatikoissa osissa.Huuda siis itsellesi tai lapsellesi Leijona-Jopo, jolla huristelet kuin maailmanmestari! Myytävät Leijona-jopoista pääset tekemään tarjouksia Helanderin luettelon kautta. Katsele pyöriä luettelossa ja jätä tarjouksesi:

Nyt huutokaupattavat pyörät on annettu lahjoituksena SOS-Lapsikylälle ja ne olivat voittoisien jääkiekkoleijonien käytössä MM-turnauksessa, parin viikon ajan Tampereella.

Unelmista totta – Anna lapselle harrastus, jolla on elämänmittainen vaikutus!

Harrastus on tärkeä osa lapsen elämää. Perheen vähävaraisuuden takia monen lapsen ja nuoren harrastusunelmat jäävät usein vain haaveeksi. Harrastus tuo lapselle iloa ja kavereita, ja antaa merkityksellisyyden kokemuksia. Lapsen liikuntaharrastuksella voikin olla elämän mittainen vaikutus. Unelmista totta -hankkeen tarkoituksena on vähentää haasteellisessa elämäntilanteessa olevien perheiden sekä lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä mahdollistamalla jokaiselle kouluikäiselle lapselle harrastus.

Haluatko auttaa muilla tavoin?

Huutokauppa Helander on tehnyt yhteistyöstä SOS-Lapsikylän kanssa useamman vuoden ajan. Hyväntekeväisyys huutokauppojen ja teidän ihanien asiakkaidemme avulla olemme keränneet hyväntekeväisyyteen yhdessä rahaa. Ymmärrämme kuitenkin hyvin, että kaikki meistä eivät halua ostaa tavaraa voidakseen auttaa. Mutta tiesithän, että voit auttaa myös muilla tavoin! SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö, jonka kautta voit auttaa lapsia ja nuoria esimerkiksi lahjoittamalla. Kiitos, kun olet tekemässä pysyvää ja korvaamatonta muutosta lasten elämään!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.