14.03.2019

Helander arvioi Lahden Antiikki-, Taide- ja Keräilymessuilla 23.–24.3.2019!

  

Lahdessa järjestetään maaliskuussa 2019 kaksipäiväiset messut kaikille antiikin, taiteen, designin, vintagen ja retron ystäville. Meklarimme Mika on mukana messuilla arvioimassa esineistöä, jonka myyntiin jättämistä omistaja harkitsee.

 

AntiikkimessutAntiikkimessut

Suomessa järjestetään vuosittain useita antiikkimessuja. Tarjolla on tavallisesti sekä tämän päivän että huomisen antiikkia – sanalla sanoen monen hintaluokan viehättävää, monimuotoista esineistöä, jonka parista voi tehdä mieluisia löytöjä.

 

 

Antiikki-, Taide- ja Keräilymessut järjestetään Lahden keskustassa Askotalon tapahtumatorilla (Askonkatu 9). Messut ovat avoinna lauantaina 23.3. ja sunnuntaina 24.3. klo 10.00–16.00. Tapahtumassa on tarjolla monenlaisia antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja ja keräilyesineistöä.

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 6 € ja perhelippu (saman perheen kaksi aikuista ja alle 18-vuotiaat lapset) 12 €. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa tapahtumaan maksutta.

 

 

Mika Sirén

Haluatko tuoda esineesi arvioitavaksi?

Tuo aarteesi Huutokauppa Helanderin pisteelle Mika Sirénin arvioitavaksi ja jätä kauttamme myyntiin! Mikäli sinulla on painavia huonekaluja tai veistoksia tai suuri määrä esineistöä, voit tuoda esineistöstäsi nähtäväksi kuvia tai sovitaan maksuton kotikäynti.

 

 

Minkälaista tavaraa huutokaupassa kannattaa myydä?

Helanderilla ostajansa löytävät hyvin monenlaiset ja yllättävätkin kohteet. Asiakkaitamme kiinnostavat erityisesti militaria eli sotilasesineistö, vanhat sota-ajan valokuvat ja postikortit, suomalaiset ja ulkomaiset design-huonekalut, 1950–60-lukujen tiikki- ja rottinkihuonekalut, design-valaisimet, messinkiset sekä nahka- ja rottinkipunosvalaisimet, käsinsolmitut matot, useamman hengen vintage-astiakokonaisuudet, signeeratut taidelasiesineet, korut, miesten rannekellot, Muumi-esineistö sekä kansainväisesti tunnetut merkkilaukut ja asusteet. Tuo rohkeasti nähtäville myös listan ulkopuolista esineistöä – hiljattain olemme myyneet esimerkiksi mammutin hampaan, joten meidät saa myös yllättää!

 

”Entäpä sitten tämä..?”

Meiltä kysytään säännöllisesti myös, minkälaista tavaraa huutokaupassa ei kannata myydä. Pääsääntöisesti yksittäiset esineet, joiden taloudellinen arvo jää muutamaan kymmeneen euroon, löytävät uuden kodin parhaiten jonkin toisen myyntikanavan kautta. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi astiasarjojen osia, tavanomaisia taloustavaroita tai sellaisia lehtien irtonumeroita tai kirjoja, joilla ei ole erityistä keräilyarvoa. Toisinaan taideteokset aiheuttavat omistajilleen yllätyksiä, kun seinällä pitkään kotia kaunistanut maalaus paljastuukin kehystetyksi painokuvaksi – toki moni upea iäkäs painokuvakin löytää ostajan kauttamme! 

 

Lahdessa tavataan!

 

P.S. Muistathan! Helanderilla on huutokauppa tänään keskiviikkona 20.3.2019 klo 17.00. Luettelon kautta voi jättää tarjouksia huutokaupan alkuun saakka.

 

 {{cta(’14e74164-3c36-427b-9a0f-c8f3c005b4ed’)}}

 

 

Kuvat: Virva Kolho / Huutokauppa Helander

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.