18.10.2018

Harkitsetko myyntiä? Nämä kiinnostavat huutokaupassa juuri nyt!

 

Huutokauppa Helanderin tavaran vastaanotossa vietetään Superlauantaita 20.10.2018. Vielä ehdit tuoda aarteesi myyntiin marraskuun Kuukausihuutokauppaan! Ellet ennätä mukaan tänä lauantaina, tulevien huutokauppojemme tavaran jättö on avoinna jatkuvasti. Paikalle voit tulla koska tahansa aukioloaikojemme puitteissa, ajanvarausta ei tarvita. Voit jättää arviointipyynnön myös sähköisesti.

Tuolit

 

Millainen esineistö Helanderilla vaihtaa omistajaa? 

 

Huutokauppakonkarit tietävät, että Helanderin Kuukausi- ja Iltahuutokaupoissa tarjonta on todella monipuolista, ja kauttamme voi tuoda myytäväksi hyvin monenlaisia kohteita. Huutokaupan maailmasta vasta hiljattain kiinnostuneet uudet asiakkaamme taas saattavat pohtia pitkäänkin, minkälaista tavaraa meille myyntiin jätettäväksi voi tarjota. Yleinen oletus on, että kohteiden olisi oltava erityisen arvokkaita, esimerkiksi kansainvälisesti merkittävää arvotaidetta, antiikkihuonekaluja tai erilaisia keräilyharvinaisuuksia. Helanderin huutokaupoissa omistajaa vaihtaa kuitenkin hyvin moninainen esineistö – tiesitkö, että esimerkiksi vaatimattomalta kuulostavat vanhat valokuvat ja postikortit ovat varsin haluttuja keräilykohteita?

 

Valokuva-albumi sota-ajalta

Kuukausihuutokaupassamme suurimmat tuoteryhmät ovat eri-ikäiset ja -tyyliset huonekalut ja valaisimet, design-lasi, kauniit astiastokokonaisuudet ja monenlainen keräilyesineistö. 

Iltahuutokauppamme tarjonta taas painottuu enemmän käyttötavaraan, joten siellä on saatavilla usein esimerkiksi polkupyöriä, pienkoneita, työkaluja, kirjoja, levyjä, taloustavaraa ja muita kodin pienempiä aarteita – monenlaisia erikoisuuksia unohtamatta.

 

Tuo esineesi intendenttiemme maksuttomaan arviointiin ja jätä kauttamme myyntiin! 

 

Myös huutokauppojen maailmassa näkyvät selvästi vallitsevat trendit. Esimerkiksi monet tyylihuonekalut päätyvät nyt ulkomaisille asiakkaillemme, kotimaista ostajakuntaa taas miellyttää keskimääräisesti enemmän pohjoismainen selkeälinjaisuus, samoin erityisesti nostalginen rottinki ja vintage-valaisimet löytävät nyt ostajansa. Monet tuotteet ovat puolestaan ajattomia, kaikissa ikäryhmissä arvostettuja kestosuosikkeja; astiakaappien kaunistukseksi kaivataan tällä hetkellä erityisesti iäkkäämpiä Arabian astiastoja, aina valppaat keräilijät metsästävät kokoelmiinsa täydennystä ja moni olohuone odottelee juuri sopivan kokoisen käsinsolmitun antiikkimaton ilmaantumista luetteloomme.

 

  NojatuoliNojatuoli

 

Asiakkaamme etsivät tällä hetkellä erityisesti seuraavaa:

 

MILITARIA: sotaan liittyvä esineistö kuten kunniamerkit, miekat, sotilaspuvut ja aseet

VANHAT VALOKUVAT ja POSTIKORTIT: sota-ajan valokuvat ja valokuvakansiot, valokuvat ja postikortit 1800-luvulta ja 1900-luvun alkupuolelta

HUONEKALUT: suomalaiset ja ulkomaiset design-huonekalut, 1950–60-lukujen tiikki- ja rottinkihuonekalut

Tynell-valaisin

VALAISIMET: design-valaisimet, mm. Orno, Idman, Itsu, Valaistustyö, Valaisinpaja, Koru Helsinki, Paavo Tynell, Lisa Johansson-Pape, Alvar Aalto, Ilmari Tapiovaara, messinkiset sekä nahka- ja rottinkipunosvalaisimet

MATOT: käsinsolmitut matot, funkistyyliset villamatot

ASTIAT: useamman hengen astiakokonaisuudet, mm. Arabia, Rörstrand, Gustavsberg, Villeroy & Boch, Johnsson Bros, Meissen, Bing & Gröndahl, Royal Copenhagen, Sèvres, Iittala, Nuutajärvi, Riihimäen lasi, Karhula, Kosta Boda

VENÄLÄINEN ESINEISTÖ: ikonit, samovaarit ja hopeaesineet, kirjat ja dokumentit, venäläinen keramiikka, mm. Kuznetsov, Gardner, Kornilov

TAIDELASI ja TAIDEKERAMIIKKA: signeeratut taidelasiesineet

Vuitton

LISÄKSI: korut, miesten rannekellot, hopeiset ruokailuväinesarjat, Muumi-esineistö, kansainväisesti tunnetut merkkilaukut ja asusteet, vanhat peltipurkit ja lelut, vanhat kalastusvälineet

 

Marraskuun Kuukausihuutokaupan tavaran vastaanotto päättyy 20.10.2018, jolloin vietämme vastaanotossamme Superlauantaita klo 10.00–14.00. Tuo esineesi intendenttiemme maksuttomaan arviointiin ja jätä kauttamme myyntiin! Lue lisää ja katso marraskuun Kuukausihuutokaupan aikataulut: 

{{cta(’64de896f-474d-4a1b-a9ae-4bd6a2bf0791′)}}

 

Tulevien huutokauppojen tavaran jättö on avoinna jatkuvasti.

Tavaran vastaanottomme palvelee arkisin klo 12.00–17.00 ja lauantaisin klo 10.00–14.00. Tavaran vastaanotto on suljettu Kuukausihuutokauppojen näyttö- ja huutokauppapäivinä. Ajanvarausta ei tarvita, vaan voit tulla aukioloaikoina milloin tahansa.

DSC02303-ei taustaa-553610-edited

Etkö pääse paikalle?

Mikäli haluaisit jättää kauttamme esineistöä myyntiin mutta et pääse paikalle tai jos kyse on suurista ja painavista esineistä kuten huonekaluista tai veistoksista, voit jättää sähköisen arviointipyynnön verkossa.

Arvioimme irtaimistoa myös maksuttomilla kotikäynneillä, mikäli huutokauppaan tulevaa esineistöä on niin paljon, että niitä ei kannata kuljettaa suoraan kamarille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (02 900 319 50) ja kysy lisää.

 

Kuvat: Huutokauppa Helander / Aki Syrjäläinen

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.